Átalakulóban csak erre futotta a SzoESE erejéből

PCS - fotó: ugytudjuk.hu • 2016. október 22., szombat •
A Testnevelési Főiskola csapata már az első perctől kezdve ellenfele fölé nőtt.
Átalakulóban csak erre futotta a SzoESE erejéből

A Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület és Sportiskola hölgyeire hosszú út, majd kemény mérkőzés várt pénteken. A fővárosban léptek pályára Feiglék a bajnoki címre is esélyes TFSE otthonában. Szabó László irányította együttese a nyáron átalakult, ráadásul több meghatározó játékosa is sérüléssel bajlódott, így a tisztes helytállást célozták meg a szombathelyiek.

Már az első pillanattól kezdve nem hagyott kétséget a hazai csapat, hogy ki nyeri a találkozót. Gyors támadásokat vezettek és agresszívan védekeztek, ez pedig nem feküdt a vasi kosaras lányoknak. Egyedül Szabó-Haklits Zsuzsa tartotta a lépést a fővárosi együttes játékosaival. Bodnár és Gereben vezette Testnevelési Főiskola már a szünetre eldöntötte a találkozót. A harmadik negyedtől pedig mindkét oldal bedobta a kispadon ülőket is. Sajnálatos módon a szombathelyiek nem úszták meg ezt a találkozót sem. Pados Krisztina az ujján sérült meg, Molnár Anna pedig betegen vállalta a játékot. 

Szabó László vezetőedző: Sajnos nem voltunk egy súlycsoportban a bajnokesélyes ellen. Azok a különbségek, ami a két együttes között vannak kijöttek. Ezekből kell tanulnunk és fejlődnünk. Sajnos több sérültünk is van, így pedig nincs két olyan mérkőzés, amikor teljes kerettel tudunk kiállni. 

TFSE - Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület és Sportiskola
83-38

(28-9, 23-14, 11-7, 21-8)
SzoESE: Rózsa 3, Simon C. 7/3, Szabó-Haklits 16/12, Uszkai -, Molnár 2.
csere: Pados 4, Kovács K. 3, Feigl 2, Jakubovics 1, Fekete -.
Vezetőedző: Szabó László

közösség

további frisss

lap tetejére