Április 26-án lesz a Szent Márton pihenőhely átadása

szróbert • 2014. április 26., szombat •
Szombathely MJV Önkormányzata Szent Márton programirodája és a Szent Márton Európai Kulturális Útvonal Magyarországi Tanácsa április 26-án 14 órakor rendezi meg az Újperint és Ják között, a Szent Márton-erdőben kialakított turista pihenőhely avató ünnepségét - tudtuk meg Szommer Ildikótól. A programiroda vezetője azt is elmondta a frisss.hu-nak, hogy az eseményen Dr. Puskás Tivadar, Szombathely MJV polgármestere és Bugán József, Szombathelyi Erdészeti Zrt. vezérigazgatója mond köszöntőt, a pihenőhely áldását pedig Császár István püspöki helynök végzi el.
Április 26-án lesz a Szent Márton pihenőhely átadása

Az ünnepélyes eseményen a Szent Márton Kórus fog közreműködni. A megvalósítást a Szombathelyi Erdészeti Zrt., Szombathely MJV Önkormányzata, a Szent Márton Európai Kulturális Útvonal Magyarországi Tanácsa támogatja. A pihenőhely egyébként a Tours-ba vezető Via Sancti Martini egyik állomása.

Amennyiben további információra lenne szüksége, keresse a Szent Márton programirodát a 94/520-605-ös telefonszámon, vagy írjon e-mail-t a szentmarton@szombathely.hu címre. 

A pihenőhelyet gyalogosan a 11 órakor, a Szent Márton templomtól induló csoporttal, illetve autóval Szombathely felől, Újperinten át, Ják irányában, a táblával jelzett bal oldali erdőrészig haladva lehet megközelíteni. Legyen ott Ön is!

Fotó: archív

közösség

további frisss

lap tetejére