Tragédia: hároméves kisgyerek lőtte le egyéves pajtását

frisss.hu • 2015. április 14., kedd •
A helyszínen belehalt sérülésébe az az egyéves clevelandi kisfiú, akit hároméves barátja lőtt fejen vasárnap, írja az NBC. Az eset az amerikai nagyváros keleti részén történt. A rendőrség közlése szerint az idősebb kisgyerek egy a lakásban heverő pisztoly után nyúlt, annak következtében „szabadult el” egy lövedék.
Tragédia: hároméves kisgyerek lőtte le egyéves pajtását

A kép illusztráció!

 

Braylon Robinson édesanyja a kisfiúra, és barátnője két gyerekére vigyázott, amikor egyikükhöz pisztoly került és arcon lőtte a másikat. Az anya háttal állt, és már csak a lövés éldördülése után fordult meg.

Az egyéves kisfiú olyan súlyosan megsérült, hogy belehalt a lövésbe mielőtt kórházba szállíthatták volna.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy kié volt a pisztoly és hogyan került az egyik kisgyerekhez, de a tulajdonos ellen a rendőrség eljárást indíthat. Calvin Williams, Cleveland rendőrfőkapitánya az esettel kapcsolatban arról is beszélt, hogy "ideje tenni valamit az emberek lőfegyverek iránti rajongásával kapcsolatban, nem csak Clevelandben, hanem az egész Egyesült Államokban."

Williams azt is hozzátette, hogy sürgősen meg kell vizsgálni mit lehet tenni az ellen, hogy ne kerülhessen lőfegyver semmilyen lakóközösség közelébe, mert abból sohasem származik semmi jó.

közösség

további frisss

lap tetejére