Amerikai foci: győzött a Crushers, de…

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. március 26., vasárnap •
A Berény Sport Divízió II-ben magabiztos győzelmet aratott a Szombathely Crushers, a szenvedő fél a Boda Troopers volt. Az SZSE pályán szurkoltunk.
Amerikai foci: győzött a Crushers, de…

Az első forduló előzményeiről ITT olvashattak, aztán szombat délután jött a meccs

Attól függetlenül hogy nyertünk, nekem a meccs nem tetszett. Nem működött olajozottan a támadó sorunk, a diffense sorunkban is voltak kisebb hibáink, de a védőink mindig hozzák azt a szintet amit várunk tőlük. Nem hiába nyernek bajnokságot a védelmek – ezekkel a szavakkal értékelte a szombat délutáni első bajnoki fordulóban látottakat Tatár István csapatkapitány, miután a Szombathely Crushers 22-6-ra legyőzte a Boda Troopers csapatát. 

A helyszínre kilátogató szép számú közönség azt láthatta, hogy a támadó sor sokat szabálytalankodott, valamint, hogy a 8 emberes pass rush az ellenféltől eléggé megölte a szombathelyiek passz játékát. 
Mi futó csapat vagyunk, ez az erősségünk, ebben vagyunk jók. Ezt kell majd jobban erőltetnünk. Nyertünk, ez most jó, de azonnal el kell kezdenünk készülni a következő ellenfélre. Ezek után csak erősebb tapasztaltabb ellenfeleink lesznek. Köszönjük a szurkolóknak, akik végig szurkolták a meccset bennünket biztatva – tette hozzá Tatár István.

A következő fordulóban Budapesten lép pályára a Crushers, április 8-án a Titans lesz a szombathelyiek ellenfele. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére