Alapszakasz-győzelem: AVUS - A-HÍD OSC Újbuda 17-10

Szita Róbert helyszíni tudósítása - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. április 01., szombat •
A szombathelyi vízilabdázók kiütéssel győztek, ezzel megnyerték az alapszakaszt!
Alapszakasz-győzelem: AVUS - A-HÍD OSC Újbuda 17-10

AVUS - A-HÍD OSC Újbuda 17-10 (3-3, 2-3, 7-2, 5-2)

OB I/B-s vízilabda-bajnokság - Szombathely, Fedett uszoda, 200 néző

AVUS: Kovács B. - Hajmási 2, Takács K. 3, Cvetic, Doma, Juhász 2, Ekler 5

csere: Kutasi 5, Kurucz, Polcsik, Sági, Galambos, Baranyai

Szép volt, fiúk, felállva tapsolt a szombathelyi közönség. Folytatás 2 hét múlva!

4. negyed: megint miénk a labda, és most mi lövünk gólt a negyed elején, Kutasi volt eredményes, majd rögtön utána Takács Kristóf is betalált, 14-8. Szépítettek, aztán Kovács Barna remekelt, majd 4 perccel a vége előtt Takács Kristóf újrázott, 15-9. Hajmási pedig közelről belőtte a tizenhatodikat is, 16-9. Már cserejátékos nélkül játszik az OSC, mégis gólt lő, 16-10. Vastaps a végén, Juhász góljával 17-10. 

3. negyed: a vendégek megint góllal indították a negyedet, 5-7. Elrontják az ünnepet?! Kutasi is megérkezett a meccsbe, 6-7. Feltámadtunk, most Takács Kristóf bombázott a fővárosiak kapujába, 7-7. Kutasi révén eéőször vezetünk, 8-7. Tombol a hazai közönség, érik az alapszakasz-győzelem. Közben több cserejátékost is kiállított szövegelés miatt a vendégeknél a játékvezető, majd Ekler bombázott újra gólt - ezúttal 5 méteresből, 9-7. Szépítettek, majd Kutasi újra betalált, nem is egyszer, hanem egymás után kétszer is, 11-8. Hajmási András bevágta a tizenkettediket is, 12-8. Ez a meccs (is) meglesz?! 

Szünet.

2. negyed: ezt a játékrészt is a vendégek kezdték góllal. Sokat cserél a hazai vezetőedző, már a gólzsák Kutasi Rómeó is vízbe szállt. A szünet előtt 3 perccel a vendégek kértek időt, növelnék előnyüket. Sajnos sikerült is, már 3-5, de Juhász Máté rögtön szépített, 4-5. Egy távoli bombával Ekler kiegyenlített, zúgott a taps, 5-5. A negyed vége előtt megint ott az előny, 5-6. 

1. negyed: a labdát elhoztuk, mégis a vendégek szereztek vezetést, 0-1. Aztán előbb Ekler, majd Takács K. is kapura lőhetett, de hiába. Már 4 perc eltelt, de nem lőtt gólt az AVUS, időt is kért Matajsz Márk. Aztán vendéghiba után 5 méteresből egyenlített Ekler Bendegúz, 1-1. Gyorsan jött a válasz, távoli lövés után vezet újra az OSC, 1-2. Egy újabb perc után már a harmadikat lőtte az OSC, de Ekler is bevágta, 2-3. A negyed vége előtt Ekler már a harmadikat is beszórta, 3-3. 

Már zajlik a bemutatás, a mieink a Kovács B. - Cvetic, Hajmási, Takács K., Doma, Juhász, Ekler összeállításban szállnak a medencébe. 

A tabella élén (!!!) álló szombathelyi pólósok a 8. helyen álló fővárosiakkal csapnak össze,  atéz az alapszakasz-győzelem. A mérkőzés beharangozóját ITT már olvashattak. 

19.25 - Jó napot és szombathelyi gólokban gazdag vízilabda-mérkőzést kívánok minden kedves olvasónknak!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére