A vlog, mint gyógyszer - Savaria youtuberei 3. rész

NagyRobert • 2016. november 10., csütörtök •
Eljött a gondolkodás nélkül feliratkozás ideje.
A vlog, mint gyógyszer - Savaria youtuberei 3. rész

RandomLevi. Úgy vagyok a kissrác csatornájával, hogy láttam már ezerszer jobbat, mégis fel kellett iratkoznom, mert egy dolgot nagyon tud, eladni magát. Persze, mindezt jó értelemben, mert szövegelni, azt tud, méghozzá elég fejlett szókinccsel.

A csatorna alapvetően egysíkú. Levi és az ő kis élete, a játékai, mindez nyakon öntve a valósággal, vagyis azzal a ténnyel, hogy a gyerek úgy jár ki-be a kórházba, mint más a fürdőszobába. Jó, talán ennyire nem drasztikus a helyzet, de...

Szóval ITP a betegség neve és azért meglátszik Levin, hogy gyakran a padlóra keni, de próbálja helyén kezelni az egészet. Amennyire lehet, lazán veszi az akadályokat, ami még egy fokkal szimpatikusabbá teszi őt.

És akkor Chuck Norris belájkol minket kaputelefonnal. RandomLevi pedig bevállal valami olyat, amit még a legnagyobb honi vloggerek is viszonylag ritkán. Ez a live, vagyis élő egyenesben, vágatlanul - és ebben is elég ügyes az arc.

A stílusával nincs baj és a hibái is nagyjából a megfelelő technika hiányából adódnak. Egy jó kamera például gond nélkül veszi a gyorsmozgásos témát... A másik, ami feltűnő, hogy néha kicsit jobban rápörög egy-egy gondolatmenetre, mint kellene.

És akkor értékelni kellene a produkciót, ami nagyjából 8-10 órányi videó ledarálása után már kicsit nehéz. Nálunk ez 9 jó minőségű, Hali-pályás gyeptéglát ér meg a nyolcból!

közösség

további frisss

lap tetejére