A vasi szépségeket is megosztotta a Miss Universe győztese

Frisss - fotó: Frisss.hu, CNN • 2017. február 02., csütörtök •
Abban azonban egyetértett Tücsi, Esto és Kocsis Korinna, hogy a szőke hajú lányok az utóbbi években háttérbe szorultak a versenyeken.
A vasi szépségeket is megosztotta a Miss Universe győztese

Hétfőn hajnalban megválasztották Manilában a Miss Universe szépségverseny királynőjét. 2017-ben a 24 éves francia lány, Iris Mittenaere örülhetett, hisz az ő fejére került a korona. A Lille-ben született hölgy sikere kicsit váratlan volt, többen a dél-amerikai indulók egyikét várták az első helyre. Megkérdeztünk három szombathelyi szépséget - Gáspár Esztert, Tücsit és Kocsis Korinnát - hogy ők követték-e a szépségkirálynő választást és mennyire számítottak a francia lány sikerére?

 

Aryee Claudia Dedei: Élőben néztem az idei szépségkirálynő választást. Már azon is meglepődtem, hogy a francia lány bejutott a legjobb 13 közé. Szakmai szemmel el tudom fogadni a döntést, azonban magánemberként nekem inkább a sötétbarna hajú lányok tetszenek. Én inkább a thai vagy a kolumbiai lányt választottam volna. Annak viszont egy kicsit örülök, hogy a szőke dominancia most kicsit háttérbe szorult.

 

Gáspár Esto: Sajnos nem követem a szépségversenyeket, leginkább az interneten szörfölve szoktam értesülni a végeredményről. Ez a megmérettetés egyébként hétfőn hajnalban ért véget, így nem is lett volna módom nézni. Manapság annyi szépségverseny van, hogy ha akarnám, sem tudnám mindegyiket figyelemmel követni.

 

Kocsis Korinna: Figyelemmel kísértem a mostani Miss Universe választást, tetszett a francia lány is, de volt két másik kedvencem is, a brazil és a kolumbiai versenyző, utóbbi végül a harmadik helyezett lett. Egy ilyen nagy versenyen már mindenki gyönyörű és rengeteg munkát tesz bele a külföldön töltött hetekbe. Véleményem szerint nem kizárólag a szépségen múlik a végeredmény, hanem nagyon sok más dolgon is. Fontos a jó és erős személyiség, az intelligens, barátságos természet. Terhelhető legyen és nem utolsó sorban a háttértámogatás is rettentő sokat számít. Általában az első 5 és 10 között szinte kivétel nélkül ott vannak a dél-amerikai szépségek. A Venezuela, Kolumbia, Brazília és Mexikó színeiben versenyző lányok nagyon szépek voltak, de erősek a Fülöp-szigetek-i és a thai lányok is. Hogy kinek mi a szép, ez egy eléggé szubjektív dolog. Egy időben inkább a szőkés hajú lányok voltak előnyben, de az utóbbi években valamiért a barnák vették át az irányítást. Annak viszont örültem, hogy európai lány lett a győztes, gratulálok neki a győzelemhez.

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére