A vasi hírességek között volt aki munkával, más bulival köszöntötte az új évet

PCS - fotó: instagram, facebook • 2017. január 03., kedd •
Tücsi egy hokimeccsel, Esto pedig egy három napos mulatsággal kezdte a 2017-es évet.
A vasi hírességek között volt aki munkával, más bulival köszöntötte az új évet

A vasi hírességek számára is kiemelt eseménynek minősül a szilveszter, hiszen ilyenkor Ők is mérlegre teszik az elmúlt esztendőt és reménykedve néznek előre.

 

Aryee Claudia Tücsi, úgy döntött átruccan a szomszédos Ausztriába, hogy élőben tekintsen meg egy nagyszerű jégkorong mérkőzést. Persze nem egyedül utazott a népszerű műsorvezető. Magával vitte barátnőit, Pordán Petrát és Nagy Adrit is. Láthatóan remek hangulatban telt a hölgykoszorú első napja, és mint tartja a mondás: amit első nap teszel, azt fogod egész évben. Szóval a lányok mosolygós esztendő elé néznek.

 

Hasonlóan ígéretes éve lesz Kocsis Korinnának is, akit decemberben a Miss Supernational világversenyen Európa legszebb hölgyének választottak. A szépséges vasi modell egy két hetes felkészülést követően  ötödikként végzett a megmérettetésen. Ezt követően kicsit kiengedhetett Korinna és szolidan búcsúzott 2016-tól. Vajon hasonlóan eredményes esztendő vár a modellre?

 

Gáspár Esto sem a karosszékben ülve várta a 2017-es évet. Párjával és barátaival egy hosszú ünneplésbe kezdett:
Szilveszterem nagyon jól telt, bár sosem tarozott a kedvenc ünnepeim közé. Mivel 30-án már egy ottalvós bulin vettünk részt és január elsején van a születésnapom, ezért az év utolsó napjának nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget. Szűk baráti társaságba töltöttem párommal, egy házibuli keretében. Sokat táncoltunk és igazi activity parti kerekedett ki az éjszakából, sőt még a dj pult mögé is beálltam bár nem arattam osztatlan sikert. Még a vártál is jobban teltek az ünnepek! Remélem a 2017-es évem is legalább annyira mozgalmas lesz mint a tavalyi volt.

 

Nagy Jonathan alaposan belehúzott és a 24 órába beleszorított egy órisi bulit és persze pár fellépést is:
Nagyon kemény volt a szilveszterem, mivel már reggel hétkor indultam és hajnali 2-kor végeztem. Összesen 6 fellépésem volt és mindez 5 különböző helyszínen. Szerencsére kirobbanó sikerem volt, így igazán jó szájízzel köszönhettem el az óévtől. Az éjfélt két fellépés között a kocsiban töltöttük, egy gyerekpezsgő társaságában a segédemmel. Amint hazaérkeztünk Szombathelyre, egyből egy helyi szórakozóhelyre mentem, ahol hajnalig buliztunk a barátaimmal. Összegezve a szilveszterem tökéletes volt! Persze ezután jól esett a kikapcsolódás és alvással, feltöltődéssel töltöttem az év első napját.

közösség

további frisss

lap tetejére