A szomszéd kertje mindig zöldebb?!

SzR-HCs • 2014. augusztus 21., csütörtök •
A kert kitűnő helyszíne kettő vagy több ember nyugodt párbeszédének, a gazdasági értékteremtés csak másodlagos - hangsúlyozta Puskás Tivadar polgármester a Parkerdei Kertbarát Egyesület által szervezett ,,Legszebb kert és a Legrendezettebb utca" elnevezésű versenyek díjkiosztó ünnepségén. Az elismeréseket augusztus 20-án adta át Puskás Tivadar és Molnár Lajos, az Egyesület elnöke.
A szomszéd kertje mindig zöldebb?!

Ahogy végigtekintettünk fotós kollégámmal a parkerdei kereteket, megállapítottuk, hogy itt tényleg rengeteg szép és gondozott kertet találni, és itt csak részben igaz, hogy a szomszéd kertje mindig zöldebb.

A frisss.hu-nak nyilatkozó Molnár Lajos elmondta, hogy eddig minden esztendőt bearanyozott a ragyogó időjárás, idén viszont esernyőkkel érkeztek a kertbarátok, a Parkerdő lakói, illetve kiskert-tulajdonosai. 
Százhetvenkilenc meghívott nagy része a kedvezőtlen időjárás ellenére is megérkezett. A kategóriánkénti első tíz helyezettet jutalmaztuk, az első három serleget, oklevelet és vásárlási utalványt kapott, a többiek pedig virágot és oklevelet vehettek át - tette hozzá az egyesület elnöke. 

A díjkiosztó után az Ibolya és a Vadrózsa utca sarkán található gyönyörű kertben fogadást adott a Parkerdei Kertbarát Egyesület. 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére