A szombathelyieknek is jár a kényeztetés

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2016. február 11., csütörtök •
Masszázs, kozmetikai kezelés. Ugye jól hangzik? Mutatjuk, mi minden vár Rád is!
A szombathelyieknek is jár a kényeztetés

Ellátogattunk egy szombathelyi szépségszalonba, ahol egy masszőr és egy kozmetikus beszélt arról, hogy ilyenkor télen milyen kényeztetésre van szüksége a szervezetünknek.

Varga Szabolcs masszőrtől megtudtuk, hogy gyógy­, svéd­, hát­, nyirok­ és egész testes masszázzsal foglalkozik. (Az elsőt csak orvos utasítása alapján végezheti.) Ezek élettani hatása a különböző betegségek megelőzése és a jobb közérzet kialakítása. Emellett jobb lesz a szervezet vérellátása, ez által pedig javul az anyagcsere folyamata is, jobban tisztul a test. Mivel télen az ember kevesebbet mozog, ezért frissítő, regeneráló masszázsra van szükség. Szabolcs elmondta, hogy a vendégek között a nők vannak többségben. A korosztályt tekintve pedig 45 év alattiakról beszélhetünk.

Krémeket és olajokat használ, a vendég választhatja ki az illatot. Vannak, akik szégyenlősebbek, de ez nem probléma, minden takarva van, amit az alany kér. A művelet erősségét is az ágyon fekvő határozhatja meg. Szakemberünk előttünk masszírozott meg egy hölgyet, bevalljuk, mi is szívesen befeküdtünk volna például egy egész testes kényeztetésre!

Horváth Katalin mesterkozmetikus pedig egy fantasztikus sminket készített el a frisss.hu jósnőjének, Seprenyi Fanninak, aki fáradtan érkezett a szalonba, később pedig indult Székesfehérvárra jósolni. Bizony, oda nem mehetett karikás szemekkel! Kati ügyesen megoldotta, egy kisimult és ragyogó arcú leányzót varázsolt Fanniból.

Kati mindig olyan alapozót használ a sminkhez, amely az alany bőrtípusának megfelel. A smink mindig az alkalomhoz illő (más például egy nappali, egy esküvői és egy báli). Olasz professzionális termékekkel dolgozik. Ez fontos, hiszen számos olyan smink van, amely többet árt, mint használ az arcbőrnek. Nála mindenki megtanulhatja, hogyan sminkelje magát, mi az, ami a vendégnek jól áll. Extrémebb sminkeket is készít vizes alapú (akár csillogó) szemhéjpúderekkel most, hogy itt a báli szezon.

Hölgyek, Urak, bátran próbáljátok ki a különböző masszázsfajtákat és a kozmetikai kezeléseket is! Mi nem csalódtunk.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére