A szombathelyi szocik képtelenek megújulni

frisss.hu • 2014. június 19., csütörtök •
Közelednek az önkormányzati választások, így az MSZP szombathelyi szervezete megtartotta rendkívüli tisztújítását. A megjelent tagok egyöntetűen dr. Czeglédy Csaba frakcióvezetőt választották meg a helyi szervezet élére. A Fidesz szombathelyi szervezete azonnal reagált a személycserére, a közleményben megjelent, hogy Czeglédy pártelnöksége és Ipkovich polgármester jelöltsége a bizonyítéka annak, hogy a szocialisták képtelenek megújulni.
A szombathelyi szocik képtelenek megújulni

Czeglédy köszönőbeszédében azt hangsúlyozta, hogy 16 éve lépett be az MSZP-be, azóta dolgozik a közösségért. Gyurcsány ügyvédje legfontosabb feladatának azt tekinti, hogy a szombathelyi MSZP és szövetségesei megnyerjék az őszi önkormányzati választást, és újra dr. Ipkovich György legyen a város polgármestere. Alelnöknek ismét dr. Horváth Attila kapott bizalmat.
 
A tisztújításra közleményben reagált a szombathelyi Fidesz. 
"Összenő, ami összetartozik: Gyurcsány ügyvédje akarja tönkretenni Szombathelyt – írják.
A Fidesz szombathelyi szervezete már meg sem lepődik az MSZP személycseréin. A városunkat eladósító, a polgármesteri kudarcait eltitkoló Ipkovich György pártelnököt Czeglédy Csaba váltja a pártelnöki székben, akit jogerősen is börtönbüntetésre ítéltek adócsalás és közokirat hamisítás miatt. Nem lepődünk meg, hiszen a Gyurcsány-korszak emblematikus figurái a megújulás minden szándékát nélkülözve visszatérnek, gyenge kísérletet téve arra, hogy újra romokba döntsék Szombathelyt. Czeglédy, Gyurcsány Ferenc ügyvédje immáron az MSZP helyi szervezetének elnöke lett,ebből is látszik, hogy összenő, ami összetartozik. Bűncselekményekkel, botrányokkal terhelt szakmaiságot nélkülöző személyek, és a nokiás dobozok, külföldi bankszámlák fémjelezte, nejlonszatyorban pénzt osztó MSZP. Czeglédy pártelnöksége és Ipkovich polgármester jelöltsége a bizonyítéka annak, hogy a szocialisták képtelenek megújulni – áll a sajtóközleményben. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére