A szombathelyi lány Miss Balaton szeretne lenni

frisss.hu Fotó: Miss Balaton Facebook • 2016. június 03., péntek •
Vas megyéből egyedül ő indul a Miss Balaton koronájáért, már a legjobb 100 között van Horváth Petra!
A szombathelyi lány Miss Balaton szeretne lenni

Miért jelentkeztél?

Egy ígéretnek tettem eleget, azért indultam a Miss Balatonon. Tavaly Siófokon közel egy évig laktam és akkor ott már javában zajlott a Miss Balaton verseny, mikor az ottani barátaim mondtak, hogy induljak rajta már sajnos késő volt. Elterveztem, idén megpróbálom, most pedig eljött a nagy lehetőség. Több helyen láttam és hallottam a hirdetését, de meg kell jegyeztem, ígéret ide vagy oda, nem kapkodtam el a jelentkezést. Nagy tétje van a versenynek, illetve úgy gondolom - és ezt már tapasztalom,- hogy akármennyire egyszerűnek vagy könnyűnek tűnik egy ilyen versenyen való részvétel, nagyon nem az!

Milyen volt az előválogató?

Magyarország szépeinek egy hónap állt rendelkezésre, hogy a jelentkezést elküldjek. Elküldtem e-mailben a jelentkezésemet, három képet kellett hozza csatolni és egy pár mondatos bemutatkozást magamról. A határidő lejártával pár napra rá tették közzé a hivatalos oldalukon a 100 legszebb lány nevét, köztük enyémet is. Majd kapott minden továbbjutó egy e-mailt, amiben az állt, hogy május 30-án az Anna Grand Hotelben találkozunk reggel 9-kor és egy hosszú napra készüljünk.

Ott a lányokat első körben Dukai Regina modell, Iszak Eszter modell, Seres Attila koreográfus és Epres Panni modell nézte meg és faggatta. A verseny háziasszonya pedig Horváth Éva, modell-műsorvezető volt. Egy rövid, pár mondatos bemutatkozást kértek tőlünk, majd kérdezgettek és pár fotót is készítettek rólunk. A mostani válogatásról ötven lány jut majd tovább. Ketten pedig a közönség szavazataival is bekerülhetnek a legjobbak közé. A voksokat a Miss Balaton oldalán lehet leadni tegnaptól egészen és vasárnap estig.

Ezért van nekem is szükségem szavazatokra. Ha bekerülök az 50 továbbjutó közé, akkor június 28.-án Balatonfüreden lesz az előválogató második fordulója. Innen a legszebb 32, majd végül a legjobb 16 lányt választják be a döntőbe.

Hogy érezted magad a válogatón?

Nagyon kellemes hangulatban telt a nap, nem izgultam, és jól is teljesítettem első körben. A másodiktól azért jobban félek. Amire kifejezetten büszke vagyok, hogy egyedüli Vas megyei lány vagyok a mezőnyben és ez nagy felelősség, mégis csak nagy tétje van. Természetesen az első helyre pályázok. Várom a szavazatokat, és augusztusban igyekszem koronával haza térni a Magyar Tengerről.

 

Horváth Petrára ITT LEHET SZAVAZNI!

közösség

további frisss

lap tetejére