A nemezből készült macskabarlangot minden cica imádni fogja

Frisss.hu/mymodernmet.com - Fotó: Elevele • 2016. november 05., szombat •
Az elmúlt évek leghasznosabb cicás cucca ez.
A nemezből készült macskabarlangot minden cica imádni fogja

Azt minden macskás gazdi tudja, hogy kedvenceink számára nincs fontosabb, mint megtalálni a tökéletes helyet a házban, lakásban a cicaszundikhoz. Az ember ölében mindig jól érzik magukat, de ott van a többi 99 alvás a nap folyamán, amikor inkább a magány, meg a saját kuckó kell nekik, és erre kínál megoldást az Elevele, ez az Etsyn elérhető kis családi vállalkozás.

Kis kézműves macskabarlangjaik bármelyik kis szőrős négylábút elvarázsolják, ami csak azt bizonyítja, hogy Klaidas és Elena (egyébként férj és feleség) elég jól kiismerték a cicákat. Elena nagyjából 4 évvel ezelőtt kezdett a nemezzel kísérletezni, és nem is a macska-lak volt az elsődleges cél. Aztán egy nap a kis kedvence megtalálta magának az egyik nemezből készített papucsát. Így hamarosan elkészült az első "hatalmas" papucs a macskának és már nem volt megállás.

Az ideális cica-rejtek titka - a nemezen kívül - a réteges kialakítás, amiben van puha pamut és lenvászon tömőanyag is. Bár a siker titka valószínűleg a zárt kialakítás, ahol a macskák teljesen egyedül tudnak lenni. Az ára kicsit húzós: 22-24 ezer forintot másra is el tudnánk költeni...

közösség

további frisss

lap tetejére