A násznép fotózása közben majdnem halálra gázolták az esküvői fotóst, a végeredmény mégis komikusra sikerült

Frisss.hu/PetaPixel.com - Fotó: Leslie Hollingsworth • 2016. október 18., kedd •
Centiken múlt az élete, mégis csak nevetni tud az egészen.
A násznép fotózása közben majdnem halálra gázolták az esküvői fotóst, a végeredmény mégis komikusra sikerült

Leslie Hollingsworth esküvői fotósnak sikerült egy elég fura képet lőnie a násznépről. Az emberek arcán lévő rémület nem az elbaltázott frigynek szólt, hanem annak, hogy a fotóst majdnem elcsapta egy kocsi. Szóval, ilyen az emberek arca, amikor egy csoport szeme láttára gázolnak halálra valakit, vagyishogy majdnem halálra.

"Észre sem vettem, hogy milyen közel voltam ahhoz, hogy elüssenek, amíg nem láttam az elkészült képet. Miután a kép elkészült az ara édesapja lökött arrébb." - vallott a történtekről Leslie.

Ahhoz, hogy mindenki beférjen egy képre, egy szabadtéri helyszín kellett, Hollingsworth kisasszony pedig egy olyan helyet nézett ki magának az utcán, ahol általában parkolni szoktak, bár a jelek szerint még ez sem bizonyult kellően biztonságos terepnek a fotózáshoz.

"Az asszisztensem mondta el, hogy mennyire közel volt... Bármennyire őrülten is hangzik, nekem vidám perceket okoztak az emberek arckifejezései, meg az, ahogy a menyasszony apja az öklét rázva üvöltött az autós után. Nagyon vicces volt." - tette hozzá Leslie nevetve.

Pedig, ha egy két lépést még tesz hátrafelé, akkor már korántsem lett volna ennyire vicces és szerencsés a történet. Mi az első sor bal oldalán álló koszorúslány reakcióját nevettünk jót, de mindenki írja meg a cikk alatt kommentben, hogy szerinte ki a legmókásabb arckifejezés büszke tulajdonosa a képen.

közösség

további frisss

lap tetejére