A nap tahója a Dr. Szabolcs Zoltán utcából

frisss.hu • 2016. október 06., csütörtök •
Egy Olvasónk értesített minket, hogy egy BMW-s borzolja a kedélyeket hetek óta a Dr. Szabolcs Zoltán utcában. Utánajártunk, és tényleg!
A nap tahója a Dr. Szabolcs Zoltán utcából

Az ott élőktől megtudtuk, hogy a szűk utcában bizony komoly rutint, előzékenységet, és figyelmet igényel a parkolás. Nem lehetetlen, de akinek kicsit nehezebben megy a párhuzamos parkolás, az inkább a Kertész utca felé kanyarodó parkolókat használja, ahol még a kezdő sofőrök is megtalálják a helyüket. Este persze van, hogy nincs hely, vagy épp keresni, centizni kell, de ez sem lehetetlen feladat. 

És persze van a kivétel, aki a megállni tilos táblára is fittyet hány, és a járdán helyezi esti nyugalomra autóját. Történt ez vasárnap, és azóta az itt élő idősek, babakocsit toló kisgyermekes anyukák, akik a patak parton örömmel sétálgat(ná)nak, kerülgethetik ezt a gyönyörű járgányt.

Mikor ott jártunk a lakók azt is elárulták, hogy egy 25 év körüli fiatalemberről van szó, pár hete költözhetett az épületbe (ami előtt parkol, mert 10 métert nem hajlandó sétálni), de persze az is lehet, hogy csak az autó új - és akkor talán a jogsi is, ha ennyire nem ismeri a KRESZT...

De ezúttal túl ment minden határon, ugyanis vasárnap óta nem hajlandó arrébb állni BMW-jével. Természetesen a lakók lépéseket tettek: előbb a közterület-felügyelet, aztán a rendőrség hagyta ott a bírságot, de láthatóan emberünket ez sem érdekli. Vajon az feltűnik, mikor el is szállíttatják onnan?
 

közösség

további frisss

lap tetejére