A Kozmix, a Soho Party és Csepregi Éva is érkezik a 19. Joskar-Ola Napokra

Szerző: frisss.hu - Fotó: siofok-hotel.com • 2017. augusztus 05., szombat •
Igazi fesztiválhangulattal pörög tovább a szombathelyi nyár.
A Kozmix, a Soho Party és Csepregi Éva is érkezik a 19. Joskar-Ola Napokra

Mint azt már megszoktuk, igazi fesztiváli hangulatban tölthetik el a hétvégét azok, akik kilátogatnak augusztus 12-én és 13-án a szombathelyi 19. Joskar-Ola Napokra.

Idén két színpadon zajlanak a koncertek. Az Dj színpadnál többek között Dj Blazsew, Náksi és Steve Wolf pörgetik a bulit. A nagy színpadon a retro slágereké lesz a főszerep. Fellép többek között a Kozmix, a Soho Party és Csepregi Éva is.

Az idei évben nagy hangsúlyt kap a jótékonyság is, mivel a lakótelepen él egy Erdélyi Rolika nevű, agyi háló cisztával élő kisfiú. A hét éves kisfiú már átesett két koponyafeltáráson, két sérv műtéten, egy shunt beültetésen, csontvelő transzplantáción, és két évvel ezelőtt egy sikeres lábműtéten. Ennek ellenére Rolika egy vidám, jókedvű kisgyerek, aki soha nem adja fel. Viszont a család számára nagyon megterhelő anyagilag a kisfiú rehabilitációja, ezen szeretne segíteni a Joskar-Ola Alapítvány. Az ő megsegítésére ad koncertet az AK26 és a Mokka Tribute. 

Bár esőnapja nincs a rendezvénynek, a szervezők felkészültek a rossz időre is, így a koncertek eső esetén sem maradnak el!

A gyerekekre és a sportok kedvelőire is gondoltak: 

Vasárnap délelőtt a gyermekeké a főszerep, hiszen egy gyermek és ifjúsági cross ügyességi versennyel indítanak a szervezők, ahol egy 22 állomásból álló akadálypályán tehetik próbára ügyességüket a gyerekek már 5 éves kortól, de lesz bábszínház és a Távhő támogatásával egy meseelőadás is. Emelett, az idei rendezvényen is lesz Vidámpark, ahol mindenki kortól és nemtől függetlenül megtalálhatja a magának való szórakozást.

A rendezvény helye: Szombathely, a Pázmány Péter és Mikes Kelemen utca körülhatárolt zöldövezeti területe
Belépés: ingyenes

Még több infóért katt ide
 

közösség

további frisss

lap tetejére