A jövő embere Csépke Dominika

Szita Róbert - Fotó: Tóth Arnold • 2015. november 20., péntek •
A tizenhat esztendős Csépke Dominika dinamikus, gyors játékos, jól illeszkedik a Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia játékstílusához. A fiatal játékos szombat este Bükön bizonyíthat.
A jövő embere Csépke Dominika

Bölöni Roland vezetőedző reményei szerint Dominika szerves része lehet a közeljövő szombathelyi kézilabda csapatának és annak ellenére beváltja majd a hozzáfűzött reményeket, hogy vannak még hiányosságai. A kettes mezben szereplő Csépke Dominikával beszélgettünk. 

Igazi sportember vagy… 
Én is úgy érzem, korábban úsztam, tornáztam, atletizáltam, aztán 2008-2009-ben jött a kézilabda. Sokáig Körmenden játszottam, majd 4 évvel ezelőtt jöttem át ide. A többi sportág is benne maradt az életemben, de már csak hobbi szinten. Jelenleg a Nagy Lajos Gimnázium sportosztályában tanulok.

Nemrég hívtak fel a junioroktól a felnőtt csapatba, Milyenek a társak?
Kedvesek a társak, úgy érzem ez is hozzájárult ahhoz, hogy sikerült hamar beilleszkednem. Mivel szeretek tanulni, a korkülönbség hasznomra válik, sokat tanulhatok az idősebb, rutinos és persze jelenleg még sokkal jobb kézilabdázóktól. Az edzővel is jól kijövök, szeretnék megfelelni az elvárásoknak.

Mikor lehetsz még jobb játékos? 
Akkor, ha a védekezésben sikerül még sokat fejlődni, illetve, ha megtanulom a gyorsaságomat még hatékonyabban kihasználni.

Kézilabdázóként mi okozna nagy boldogságot?
Akkor nagyon boldog volnék, ha 2-3 éven belül feljutnánk az NB I-be. 

A szombat esti, Bük elleni meccsen mi várható?
Természetesen magabiztos győzelmet várok. Amennyiben szerephez jutok, akkor én is szeretném egy-két alkalommal megzörgetni az ellenfél kapujának hálóját.  

Csépke Dominika szabadidejében rengeteget tanul, mert érettségi után tovább szeretne tanulni, de emellett énekel és rajzol is. Bulizni legjobb barátnőjével, Csire Fannival szeret leginkább.

 

közösség

további frisss

lap tetejére