A hét vége legnagyobb bulija szombaton, a Holdfény Ligetben várható

frisss.hu • 2016. augusztus 06., szombat •
Jó zene, természet, és a legmenőbb stílusok találkoznak egymással egy fergeteges estén.
A hét vége legnagyobb bulija szombaton, a Holdfény Ligetben várható

A Cuba Cafe Open Air elnevezésű bulija a DEEP HOUSE, HOUSE, TECH HOUSE, és a "finomabbik fajtájú" TECHNO stílus szerelmeseinek garantáltan maradandó élményt fog nyújtani. Ahogy az esemény facebook oldalán írják: "Az ország egyik legvagányabb közönségének egy forró nyári kalandot kínálunk, olyan zenei aláfestéssel, amit kiemelkedően kedvelnek Szombathelyen és a környékén!"

A helyszín, a Holdfény Liget Kalanpark ideális helyszín egy nyáresti, forró hangulatú bulihoz. A szervezők szerint igazi fesztiválhangulatra számíthatunk, amelyet a jó zene, a természet és a jó társaság is tovább fokoz majd. A fedett, szabadtéri vendégtér még eső esetén is lehetővé teszi a buli megrendezését.

A Holdfény Liget egy igazi természeti varázslat az Alpok bölcsőjében, különleges egyedi atmoszférát biztosít,feldob és ellazít. Újra előtörhet belőlünk a gyermeki én. Indiánnak, vagy Cowboy-nak is képzelhetjük magunkat. Kalandozhattok az erdőben, a tó partján, a sátrakban...vagy éppen a tánctéren nyomhatjuk reggelig és közösen élhetjük meg akár a napfelkeltét a lehető legjobb zenékre.

CUBA CAFÉ OPEN AIR
2016.08.06
Dandy aka Peter Makto (TrueSounds Music)
Gregory S (TrueSounds Music)
Metha (Be Massive)
Davko (TrueSounds Music)
Muzikfabrik (Muzikfabrik)
Köry (CUBA CAFÉ RESIDENT)
Dj Raul (www.djraul.hu)
Justrice (TrueSounds Music)

Elővételes jegyek: 2000 FT
Helyszínen: 2500 FT
START : 22h
END : 06h
Elővételi helyszínek: Holdfényliget "kalandpark" (9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.) / Deck Bistro (9700 Szombathely, Kenderesi u.) Bővebb infó: +36703121131 (10-18 óra között)

közösség

további frisss

lap tetejére