A Gencsi Gyermekotthon lakói jártak a Frisss szerkesztőségében

frisss.hu Fotó: Bodorkós Máté • 2016. december 04., vasárnap •
Megnézhették, hogy milyen a rádiózás és betekintést nyerhettek az online szerkesztés folyamatába. De ezzel együtt indul a Frisss Mosolymaraton is, részletek a cikkben!
A Gencsi Gyermekotthon lakói jártak a Frisss szerkesztőségében

A Frisssben szombaton minden a gyerekekről szólt, hiszen a karácsonyi hangulatba öltöztetett szerkesztőségünkben láttuk vendégül őket. 16 gyerkőc és nevelőnőik látogattak meg minket, akiket a Frisss FM taxi szállított a Dolgozók úti szerkesztőségünkbe. A gyerekeknek Farkas Beni kollégánk magyarázta el, majd mutatta meg, hogy készül egy rádiós műsor és megnézhették, milyen dalok hangzanak majd el a 97,7-en. Kicsivel arrébb a Frisss.hu-s kollégák meséltek arról, mi a feladata az újságíróknak, szerkesztőknek és fotósoknak.

Természetesen üdítővel, süteménnyel és más finomsággal is megleptük őket, és mindenkit megajándékoztunk egy Frissses ajándékcsomaggal is.

December 5-től újra indul a Frisss Mosolymaraton, ahol az Ernusz Kelemen Gyermekotthon lakóinak gyűjtünk játékokat.

Idén, már december 5-én elstartol a Friss Média jótékonysági akciója, a Mosolymaraton. Két hét a vidámság, a mosoly, az önzetlenség jegyében, a gyermekekért! Legyél részese egy egyedülálló kezdeményezésnek!

Segítsünk együtt az Ernuszt Kelemen Gyermekotthon lakóinak! Felajánlásoddal nemcsak mosolyt varázsolhat a gyermekek arcára, de most akár nyerhetsz is. Kisorsolunk 3 komplett karácsonyfát, amit feldíszítünk a talptól a csúcsig (talp, díszek, fényfüzér), és melyhez adunk 1 kg kézműves Frisss FM-es szaloncukrot is. Egy valakit pedig a karácsonyfán túl, még egy Iphone 7-es telefonnal is megajándékozunk!

Kövesd a Mosolymacik napi kalandjait a Frisss.hu és a Frisss FM Facebook oldalain, ahol néhány édes plüss mackó is gazdára talál majd. Segítsünk együtt, mert adni jó!

Várjuk az új, vagy használt játékokat, plüss állatokat, készségfejlesztő játékokat, sportszereket, kifestőket, ceruzákat, és egyéb tanszer kiegészítőket, valamint a csecsemők számára ruhákat, és babaápolási cikkeket, 3 éves korig.

A játékokat Szombathelyen, a Dolgozók útja 1/a-ban fogadjuk, hétköznap 8 és 18, szombaton pedig 8 és 14 óra között!

Mosolymaraton! Két hét vidámság, két hét mosoly, és rengeteg Mosolymaci! Start: december 5, reggel hat óra!

Karácsonyfa és fődíj sorsolás: december 21, reggel 9 óra, Frisss FM!

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére