A cél: 2000 sportoló legyen a Haladás VSE-ben

frisss.hu, fotó: Hornyák Emőke • 2016. április 06., szerda •
Együttműködési megállapodást írtak alá az iskolák a HVSE-vel.
A cél: 2000 sportoló legyen a Haladás VSE-ben

Szerda délelőtt négy szombathelyi általános iskola - a Reményik Sándor, Dési Huber István, Zrínyi Ilona, Neumann János - képviselői együttműködési megállapodást írtak alá Horváth Norberttel, a Haladás VSE ügyvezető igazgatójával. A szerződés értelmében az oktatási intézmények tájékoztatják a lehetőségekről és támogatják a gyerekeket a HVSE keretein belüli sportolással kapcsolatban.

Horváth Norbert az aláírást megelőzően hangsúlyozta, a cél, hogy a jövőben 2000 gyerek sportolhasson a Haladás 14 szakosztályának valamelyikében. Emlékeztetett, az egyesületi kapcsolatok több évtizedes barátságokat alapoznak meg, az összetartozás nagyon erős kötelék a sportban.

Természetesen szóba került a leendő Haladás Sportomplexum is, amelynek alapkövét jövő héten, hétfőn rakják le. Ezzel az ünnepélyes aktussal a beruházás az építés fázisába lép majd. A HVSE célja természetesen nem lehet más, mint hogy feltöltse a huszonegyedik századi komplexumot jó, és sikeres sportolókkal. Ehhez az egyesület minden támogatást megad, a célok elérésében a mai együttműködési megállapodás értelmében segítségére lesznek az iskolák is.

A HVSE 14 szakosztályából egyben, a kézilabdában már eddig is gyümölcsözően működött az együttműködés. Horváth Norbert kiemelte, hogy szeretnék újra felépíteni a helyi kézilabdát felmenő rendszerben – a Haladás keretein belül.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére