A bőnyi gárda ellen kezdi meg 2017-es szereplését a Haladás futsal együttese

PCS - fotó: • 2017. január 03., kedd •
Horváth Péterék nem sokat pihentek az ünnepek alatt, hiszen több játékos is parkettre lépett a 31. Szilveszter Kupán.
A bőnyi gárda ellen kezdi meg 2017-es szereplését a Haladás futsal együttese

A 2016-os esztendőt december 19-én zárta a Swietelsky-Haladás VSE futsal együttese. A szűk két hetes pihenőt követően állt edzésbe a zöld-fehér alakulat. Turzó József szakvezető irányításával naponta tréningeznek a szombathelyiek, keményen készülve a Bőny elleni pénteki rangadóra.

Horváth Pétert, az együttes csapatkapitányát kérdeztük az elmúlt napok eseményeiről:

Január másodikán kezdtük a felkészülést és viszonylag rövid idő áll a rendelkezésünkre, hiszen az eredeti kiírással ellentétben nem hétfőn, hanem már 6-án, pénteken pályára kell lépnünk. Ezért mindennap tréningezünk Turzó József irányításával.

Sikerült feltöltődni ebben a rövid időszakban?

Természetesen igyekeztünk kikapcsolódni, de voltak, akik aktívan töltötték mindennapjaikat. Több játékos is különböző teremtornákon vett részt, ezzel is öregbítve csapatunk hírnevét. Öreglaki Norbert, Sipos Gergő és Bencsik Roland is játszott a Real Team debreceni teremlabdarúgó tornán, Öreglaki Norbert csapata jutott a legtovább, a legjobb 8 között estek ki (BvB Cservy Sport TC). A Szombathelyen megrendezésre kerülő 31. Delphi Szilveszter Kupán vett részt a legtöbb futsal játékosunk. Halmos Máté, Horváth Péter, Hajmási Milán, Németh Balázs, Hegyesi Zsolt, Rácz Bence és Kajáry Dominik is pályára lépett a több napos sportrendezvényen. Mindegyikük csapata sikerrel vette a csoportköröket. A legtovább Halmos Máté, és Horváth Péter csapata jutott (Balogh Állvány-FC Buntstift), akik végül megnyerték a tornát is. Hajmási Milán csapata a 3. helyen végzett (Pepe Team) - mondta a zöld-fehérek csapatkapitánya.

Azt pedig szerényen elhallgatta Horváth Péter, hogy a szombathelyi teremtornán két díjat is besöpörtek a futsalosok. Hajmási Milán gólkirályként kapott elismerésként oklevelet és kupát, míg Horváth Pétert a legjobb játékosnak választották meg.

 

Swietelsky-Haladás VSE - Bőny
2016. január 6. 18:00
Aréna Savaria

közösség

további frisss

lap tetejére