A Bak kreatív, a Nyilas nyugodt - keddi csillagjóslás

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 03., kedd •
A Halak ma mindenre igent mondanak, a Vízöntőknek lazulós napjuk lesz. Napi horoszkópunkkal Te is megtudhatod, mire számíts kedden.
A Bak kreatív, a Nyilas nyugodt - keddi csillagjóslás

Kos: Miértkedő napod lesz kedden. Ma mindennek az okát, a miértjét kutatod, és nem szégyelled feltenni ezredszerre is ugyanazt a kérdést: „De miért?” Nem biztos, hogy ez másoknak könnyű lesz, de az biztos, hogy te ma igazán sok új információt kaphatsz. Nyugodtan engedd meg magadnak ezt a miértkedést, és nyugodtan engedd meg magadnak, hogy feltedd az őszinte kérdéseidet.

Bika: A legszívesebben minden problémát a szőnyeg alá söpörnél kedden. Mintha ma azt gondolnád, hogy kényelmesebb nem tudomást venned a dolgokról. Az igazság azonban az, hogy ez csak álkényelmes megoldás. A valóban kényelmes az pont az lenne, ha inkább megoldanád a helyzeteket. Igen, tudom, hogy nem lehet egyszerre mindent megoldani. De azt is tudom, hogy ha egy nap legalább egy lépést teszel, hamarosan nem marad megoldandó helyzeted.

Ikrek: Az őszinteség lesz a kulcsszó kedden a számodra. Ma talán az tűnik jobb megoldásnak, ha füllentesz, vagy kegyes hazugságokkal nyugtatod a kedélyeket. A helyzet azonban az, hogy mindenki érzi (és talán tudja is) az igazságot. Sokkal egyszerűbb lenne, ha hagynád, hogy az igazság kiderüljön. Ne felejtsd el: Ha szeretettel fogalmazol, akkor mindig kimondhatod az igazadat.

Rák: Mi az, amit tanítasz? Igen, ez a kérdés akkor is neked szól, ha nem vagy tanár. Sőt, ha tanár vagy akkor sem a tantárgyad a kérdés. Ma arra kell rájönnöd, hogy mi az az érték, amit szeretnél megtanítani a környezetednek, a világodnak, és önmagadnak. Nagyon egyszerű a helyzet: Az az érték lesz az, amelyik momentán hiányzik az életedből. A szeretet? A szerelem? A bőség? A béke? A gyógyulás? Mi a te tanulandó értéked?

Oroszlán: Van benned egy igen különös kettősség kedden: Sokáig nem mersz vagy nem akarsz nekivágni a munkának. Azután, ha (késve) összeszedted magadat egész egyszerűen úgy veted bele magadat a munkába, mintha hat lóval hajtanának. Pedig azt valahol te is érzed, hogy menyivel nyugalmasabb lenne időben elkezdeni, nyugalmas tempóban csinálni, és időben befejezni. Nem igaz?

Szűz: A kedd a nagyszerű felfedezések napja lesz a számodra. Ma egészen biztosan felfedezel valami nagyszerűt. Könnyen lehet, hogy olyasmit fedezel fel, ami megváltoztatja az egész napodat, a hetedet, a hónapodat, az életedet. NA jó, lehet, hogy ennél azért egy fokkal kisebb az a nagy felfedezés, de érdemes nyitott szemmel járnod. Ma minden helyzetben felteheted magadnak a kérdést: Mit fedezhetek fel most?

Mérleg: Könnyen lehet, hogy kedden a menekülést választod. Ma szívesen lépsz ki a helyzetekből anélkül, hogy elfogadnád azokat, és ma szívesen döntesz úgy, hogy inkább oldja meg más a feladatokat. Aki pedig úgy dönt, hogy megold helyetted egy feladatot, azt teljes mellszélességgel támogatod. Igen jó megoldás ez, de mi lenne, ha inkább ő támogatna téged? Vagy ha egyenlő módon vennétek ki a részeteket a probléma megoldásból?

Skorpió: Úgy érezheted, hogy teljesen felesleges neked is elmondanod valakinek ugyanazt, amit már mindenki elmondott neki. Mintha azt gondolnád, hogy a sok ismétlés teljesen felesleges. Részben igazad lehet természetesen. De tudod, hogy egy pohár víz is megtölthető cseppenként? Lehet, hogy ma pont a te magyarázatod kell valakinek ahhoz, hogy megértse azt, amit már százszor elmondtak neki.

Nyilas: Olyan mély nyugalom van benned kedden, amely nyugalomból igazán adhatsz másoknak. Mintha körülötted felbolydult volna a világ, te pedig lelassultál, elcsendesedtél volna. Lehet, hogy ma többféle támadás is éri a lelki békédet, de kérlek ne felejtsd el, hogy csak rajtad múlik, kinek, mikor, hol és hogyan hagyod kibillenteni magadat a nyugalmi középpontodból.

Bak: Tarts kedden kreatív, inspirációs napot. Ma könnyen jönnek-mennek a fejedben a jobbnál jobb gondolatok, és szinte egymást kergetik az ötletek. A kérdés az, hogy lesz-e időd és kedved felfigyelni erre a kreatív löketre? Érdemes lenne minden ötletedet, a legbugyutábbakat is feljegyezned, mert ezekből később még csodák születhetnek. Ne felejtsd el: A félkész ötlet is ötlet!

Vízöntő: Annyira nem kellene ma görcsölnöd! Sőt! Ez a nap kifejezetten arra való, hogy lazíts, és a lehető leglazábban állj hozzá a dolgokhoz. A keddi lazításod természetesen nem jelent tétlenséget, és főleg nem jelent lustaságot. Egyszerűen csak arról van szó, hogy el kellene engedned az események kimenetele feletti görcsölésedet. Hagynod kellene, hogy a világ, a világod lazán változzon körülötted, és minden a saját medrében haladhasson.

Halak: Igen! Ma legyen igen napod, egy olyan nap, amikor mindenre igent mondasz. Na jó, eláég csak arra igent mondanod, amire a szíved igent mondana. De arra szinte teljesen kötelező. A szíved ugyanis most pontosan tudja, hogy mi a jó neki, és hogy mi a jó neked. Engedd meg magadnak, hogy ebbe az irányba indulj el, és ne tarts attól az úttól, amit az igenek jelölnek ki a számodra.

közösség

további frisss

lap tetejére