Innen tudhatod, hogy bejössz egy csajnak

Szerző: frisss.hu - Fotó: velvet.hu • 2017. március 27., hétfő •
Srácok, ha eddig nem tettétek meg, ideje kezdeményezni!
Innen tudhatod, hogy bejössz egy csajnak

Sokszor a csajok is nehéz helyzetben vannak a párválasztást illetően, de igaz ez a srácokra is. Mégis honnan tudhatnánk, ha bejövünk álmaink nőjének? Erre is vannak biztos jelek. 

Zavarba jön a társaságodban

Lopva téged figyel, amikor ránézel, elpirul? Zavarban van, ha ott vagy? Innentől szabad a pálya! Csak ügyesen!

Pozitív megerősítések

Miközben beszélgettek, gyakran elmondja, hogy kedvesnek tart? Hozzá teszi azt is, hogy bármelyik lány jól járna veled? Valószínűleg ez sem véletlen. Szívesen látna téged az életében, és nem csak barátként.

Nedves ajkak

Most persze nem a szemérem körüli részre gondolunk. A kutatók a száj megnedvesítését „önmimikrinek” hívják, tehát ha egy csaj a társaságodban megnedvesíti az ajkát nyelvével, szájfénnyel, rúzzsal, az a szexuális felhívás üzenetét hordozza.

Keresi az alkalmat arra, hogy hozzád érjen

Ha gyakran hozzád ér, akkor szinte biztos, hogy bejössz neki, szeretne a közelében tudni, jobban megismerni.

Fotó: velvet.hu

Hengeres tárgyak 

A cigaretta, az ujj, a hosszabb pohár szára, a palackozott sör, a hosszú fülbevaló, vagy más férfi nemi szervhez hasonlító tárggyal való finom játszadozás jelzi, mi járhat az illető fejében. Ezek mind a szexuális vágyat reprezentálják.

Különös figyelmet szentel neked

Mindenkinek megvannak a maga dolgai, feladatai. Ha egy lány rád van kattanva, akkor szinte mindent félre tesz, hogy jobban megismerhessen és időt szakíthasson rád. 

Féltékeny, ha nem figyelsz rá

Furán viselkedik, ha más lányok is képbe kerülnek, akár egy-egy beszélgetés kapcsán? Egy haver ezt hamar letudja, de ha valaki többet akar tőled, akkor általában jönnek a viccelődések vagy az epés megjegyzések. 

közösség

további frisss

lap tetejére