7 dolog, amivel egy életre leveheted a lábáról a párodat

Szerző: frisss.hu/szeretlekmagyarorszag.hu - Fotó: • 2017. június 23., péntek •
Így vallj neki szerelmet szavak nélkül.
7 dolog, amivel egy életre leveheted a lábáról a párodat

Attól, hogy valakik régóta együtt vannak, még nem kell teljesen eluralkodnia a megszokásnak. Van pár apró trükk, amivel napról napra éreztetheted a pároddal, mennyire fontos a számodra:

Flörtölj vele!

Mindegy mióta vagytok együtt, egy kis flörtre valószínűleg ő is kapható veled. Például menj el úgy a szerelmed mellett, hogy közben gyengéden végigsimítod vagy szemezel vele.

Kényeztesd!

Kinek ne esne jól, ha egy álmos reggelen a párja kávét készítene neki vagy egy fincsi ebéddel várná?

Fotó: pexels.com

Jegyezd fel a legfontosabb dátumokat és köszöntsd fel!

Ha nem annyira jó a memóriád, akkor vezess naptárat a legfontosabb dátumokról az életetekben. Például a párod születésnapjáról, névnapjáról, a megismerkedésetek vagy házasságotok évfordulójáról. Ha ez megvan, akkor kedveskedj neki valamivel!

Lepd meg hétköznapokon is!

Mindenki szereti a kellemes meglepetéseket, persze nem kell feltétlenül nagy ajándékokra gondolni. Kedveskedhetsz a másiknak akár egy olyan sörrel vagy csokival, amit még nem kóstolt. Ha igazán meg szeretnéd lepni, akkor nyugodtan elrejthetsz a lakásban kis papírdarabokra írt szerelmes üzeneteket.

A testbeszéded is a szerelmetekről meséljen!

Elképesztő, hogy mennyire sokat számítanak egy kapcsolatban az apró érintések, puszik, ölelések. Figyelj oda arra, hogy egyetlen napotok se teljen el nélkülük!

Fotó: pexels.com

Néha vállalj be olyan dolgokat is, amiket nem szívesen teszel!

Utálsz mosogatni vagy nehezedre esik levinni a szemetet? Ez a párod dolga szokott lenni? El sem hiszed, milyen nagyra értékeli majd, ha néha megcsinálod helyette.

Dobd fel a napját!

Vannak napok, amikor az embernek semmi kedve felkelni és munkába menni. Ettől sajnos még kell. Könnyen vidámságot csempészhetsz a párod napjába Messengeren egy-egy vicces giffel, üzenettel.

via

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére