5 hétköznapi dolog, amit Katalin hercegnének tilos megtennie

Szerző:SpacePanda Fotó:aol.com • 2016. szeptember 07., szerda •
Oké, irigykedés félretéve...
5 hétköznapi dolog, amit Katalin hercegnének tilos megtennie

Gyakran hallani ezt-azt II. Erzsébet és Katalin összecsapásairól. A brit királynő igyekszik kordában tartani a szerinte zabolátlan hercegnét kisebb-nagyobb sikerrel. Kate Middleton talán nem is tudta, hogy mire vállakozik, amikor hozzáment Vilmoshoz. Ti hogy éreznétek magatokat, ha ezek a teljesn természetes dolgok tiltólistára kerülnének az életetekben? 

Nem shoppingolhat

Nem járhat boltba, legalábbis nem nyitvatartási idő alatt. A hírek szerint Erzsébetnek egyáltalán nincs ínyére, hogy Katalin maga szeretné végezni a bevásárlást - állítólag jó nagy botrány is volt ebből -, viszont  adott neki egy kisebb engedményt: a hercegné zárás után vagy előtt vásárolhat a szupermarketekben, de pénzt nem tarthat magánál, a számlát a boltok mindig utólag küldik ki postán.

Fotó:sosueme.ie

Nem cseveghet akármiről 

Szigorúan szabályokhoz kötött, hogy a hercegné miről beszélhet az emberekkel. Önmagáról még véletlenül sem, viszont szóba jöhet az időjárás, és arról is érdeklődhet, hogy mióta vár rá az illető. Nagyon érdekfeszítő ugye? Még a szomszéd nénivel is izgibb dolgokról szoktunk dumálni...

Nem tarthatja meg a virágcsokrokat

Katalin a nyilvános megjelenések során rengeteg virágot szokott kapni, de ezeket sosem viheti haza. Ezeket a királyi család személyzete pár órán belül elszállíttatja a kórházakba és szociális otthonokba.

Nem csókolózhat nyilvánosan

Katalin és Vilmos nyilvánosan esküvőjük napján csókolózott utoljára. Az érintés nincs tiltólistán, de a puszik és a nagy csókcsaták maximum csak a négy fal között történhetnek.

Fotó:popsugar.com

Nem fogadhat el ékszereket

A hercegné nem csak ékszereket, de semmilyen ajándékot nem fogadhat el. Kivéve, ha Vilmos, a királyi család tagjai vagy gazdag arab uralkodók lepik meg. 

közösség

további frisss

lap tetejére