3+1 dolog, amivel felkeltheted a kiszemelted figyelmét

Frisss - fotó: ottmag • 2017. szeptember 08., péntek •
Sok pontját természetesnek veszünk, ezért vagyunk kudarcra ítélve.
3+1 dolog, amivel felkeltheted a kiszemelted figyelmét

Sablonosnak tűnhet, de egy friss német kutatás szerint már a megszólalás előtt eldönti kiszemeltünk, hogy van-e bennünk elég potenciál. Ha szeretnénk kedvező benyomást gyakorolni a másik nemre, vagy meghagyni az esélyt Ámornak, akkor nem árt megfogadni az alábbi listát, amelyet a felmérést kitöltők soroltak fel. Természetesen nem kell különbséget tenni a pontok között.

1, Testtartás:
A szép járás, a természetes mozdulatok vonzák a tekinteteket. Nem árt tehát gyakorolni, lehetőleg tükör előtt. Mielőtt azt hinnéd, hogy bóhoc vagy jusson eszedbe miért kezdtél bele!

2, Stílus:
Nem kell méreg drága holmikat vásárolnod, hiszen nem a ruha teszi az embert. A lényeg, hogy saját stílusod legyen, amely téged jellemez és jól érzeg magad annak viselésekor. A hölgyeknek pedig egy jó tanács: inkább légy sejtelmes, mint kihívó!

3, Ápoltság:
Nincs kiábrándító a zsíros hajnál, vagy a kellemetlen testszagnál. Ezért fontos az ápoltság: fogmosás, tisztálkodás és megfelelő dezodor/parfüm. Egyébként itt is át lehet esni a túloldalra, ha illatfelfő jár nyomunkban, ugyanolyan visszatetszést kelthet a környezetünkben.

+1, A mosoly:
Nem véletlen mondják, hogy a hölgyek legszebb ékszere, amit viselhetnek a mosolyuk. Nem véletlen... Ez részben az ismerkedés legnagyobb fegyvereként is felhasználható, hiszen falakat lehet dönteni egy megfelelő pillanatban elsütött mosollyal.

közösség

további frisss

lap tetejére