3 biztos jel, hogy a pasid még mindig odavan az exéért

Szerző: frisss.hu - Fotó: theodysseyonline.com • 2017. május 10., szerda •
Tényleg készen áll arra, hogy egy új fejezetet nyisson veled?
3 biztos jel, hogy a pasid még mindig odavan az exéért

Mostanában egyre gyakrabban megfordul a fejedben, hogy a pasid titkon még a volt barátnőjéért epekedik? Lehet, hogy a megérzéseidnek valós alapja van. Összegyűjtöttük az árulkodó jeleket.

Sokszor szóba kerül a volt nője

Attól, hogy gyakran megemlíti, mennyire utálja az exét, még nincs nyert ügyed. Ezek szerint sokszor gondol rá. Az sem jó jel, ha elhangzanak olyan mondatok, mint például „De jó, hogy te szereted ezt a filmet, a volt barátnőmet a világból ki lehetett kergetni vele” – bár bóknak hangzik, valójában összehasonlítgat a csajjal.

Gyakran azon kapod, hogy az exe profilját fürkészi

Ha valaki még mindig folyamatosan lecsekkolja a volt párját a közösségi oldalakon, az nem sok jót jelent. Főleg, ha rendszeresen dumálnak és a kedvesed emiatt kevesebb időt szentel neked. Mielőtt kitörne a balhé, ülj le a pároddal és beszéljétek meg higgadtan ezt a kellemetlen helyzetet. Kérdezd meg tőle, hogy valóban készen áll-e veled az új kapcsolatra.

Fotó: pexels.com

Féltve őrizgeti a volt barátnőjétől kapott tárgyakat

Pszichológiailag is kimutatták, hogy egy-egy emlékhez köthető tárgyra hajlamosak vagyunk úgy gondolni, mintha azok egy konkrét ember részét képeznék. 

közösség

további frisss

lap tetejére