16. alkalommal díjazta dolgozói hűségét az EPCOS

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2016. május 19., csütörtök •
Sokan vannak a munkavállalók között, akik legalább tíz éve erősítik a csapatot.
16. alkalommal díjazta dolgozói hűségét az EPCOS

A cégnél csütörtök délután törzsgárda ünnepséget tartottak a Weöres Sándor Színházban, Szombathelyen.

A TDK csoporthoz tartozó vállalatnál hagyomány, hogy az „EPCOS Oscar-díjnak” számító  Év Dolgozója díjak mellet minden évben jutalmazza leghűségesebb munkatársait is. Az EPCOS az a munkahely, ahol nemcsak a kollégák munkája, de maguk a munkatársak is fontosak. Több új belső program mellett ezt jelzi a vállalaton belül az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező elismerés, a törzsgárda díjak átadása is.

Takács Balázs, az EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft. ügyvezető igazgatójától megtudtuk, hogy azon dolgozóknak adtak át elismerő oklevelet és köszönték meg a társaságnál töltött időt, akik tíz, tizenöt, illetve húsz éve dolgoznak a vállalatnál. A törzsgárda tagok mintegy ötszázan vannak a cég kétezer-egyszáz dolgozójából.

Hozzátette: azért fontos az elismerés, mert azoknak a technológiáknak, amelyeket az EPCOS-nál felhalmoztak, nagy része a kollégákhoz kötődik. Ezt a tudást nemcsak fenntartják, hanem növelik is. Minden cégnek az az érdeke, hogy hosszútávon meg tudja tartani a munkavállalókat, és ezért nagyon sokat is tesznek: folyamatosan egyeztetnek a kollégákkal, és a vezetők is arra törekednek, hogy a dolgozók ne csak munkahelynek, hanem egy kicsit a sajátjukénak is érezzék a céget.

„Folyamatos visszajelzéseket kapunk tőlük, amelyre természetesen reagálunk is, hogy hogyan és miként tudjuk közösen elérni a kitűzött céljainkat, hogyan tudjuk a vállalatot sikeressé tenni.”

A társaságnál ma is több száz olyan, kiemelkedő tudással és tapasztalattal rendelkező szakember dolgozik, akik a cégalapítás óta tevékeny részt vállalnak a termelési és fejlesztési tevékenység folyamatos javításában. Az EPCOS számára munkatársainak tudása, valamint lojális munkateljesítménye jelenti a piacon való sikeres érvényesülés legfőbb bázisát. Karrierútjuk példaértékű mind az EPCOS duális gépészmérnök-hallgatói, mind a szakközépiskolai képzésben a vállalatnál tanuló diákok előtt, csakúgy, mint a fiatal vagy újonnan érkező munkatársak számára.

 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére