Idén már a 14. Mogyorósy Szilárd Emléktorna lesz Körmenden

frisss, fotó: Bodorkós Máté • 2019. szeptember 11., szerda •
Az Egis Körmend sajtótájékoztatón számolt be a jövő hétvégére tervezett emléktorna részleteiről.
Idén már a 14. Mogyorósy Szilárd Emléktorna lesz Körmenden

A Hopsi Polzela elleni felkészülési mérkőzés előtt megtartott eseményen jelen volt Mogyorósy Jenő, a torna névadójának édesapja, aki nem csak játékosa, de utánpótlás edzője is volt egykor csapatunknak. Nagyra értékelte, hogy a klub és a város évről évre ilyen magas szintű eseménnyel emlékezik a 15 éve tragikus körülmények között, fiatalon elhuny Szilárdra.

Bebes István, Körmend polgármestere nem csak a tornát támogató város nevében szólt, hiszen – mint az egykori kosárlabdázó elmondta – korábban edzője is volt Szilárdnak.

A torna részleteiről Hajba Ádám, a klub ügyvezetője számolt be, aki örömmel szólt arról, hogy nem csak a csapatok, de a játékvezetők körében is magas szintű, nemzetközi mezőnyt sikerült Körmendre hívni.

A résztvevő csapatok: a címvédő Cretan Kings (Görögország), az Apolon Limassol, Antonis Constantinides csapata (Ciprus), a tornán újoncnak számító, szintén FIBA EC résztvevő BC Beroe (Bulgária), és a házigazda Egis Körmend (Magyarország). Az idén is érkeznek hozzánk olyan játékvezetők, akik az Euroligában bíráskodnak. Itt lesz Luigi Lamonica (olasz), visszatér Damir Javor és eljön Saso Petek valamint Milan Nedovic. (szlovének, Nedovic és Javor csak pénteken lesz itt.)

A mérkőzések kezdési időpontja mindkét napon 17:30 és 20:00.

Péntek, szeptember 13.

17:30: Cretan Kings – BC Beroe (Javor Damir, Milan Nedovic, …)

20:00: Egis Körmend – Apolon Limassol (Luigi Lamonica, Saso Petek, …)

Szombat, szeptember 14.

17:30: első nap vesztesei a 3. helyért

20:00: első nap győztesei a Mogyorósy Szilárd Kupáért

Ünnepélyes díjkiosztó, tombolasorsolás

A holtidőkben a White Tiger akrobatikus Rock ’n’ Roll csoport valamint a FreeFootStyle freestyle labdazsonglőrei szórakoztatják a közönséget.

közösség

további frisss

lap tetejére