10 évzáró tipp, hogy jobban induljon 2017

frisss.hu • 2016. december 22., csütörtök •
Seprenyi Fanni, spirituális tréner elmondja, hogy tudod jobbá tenni a következő évedet!
10 évzáró tipp, hogy jobban induljon 2017

1; Engedd el a rosszat. Nehéz év volt 2016, de már csak pár nap van az évből, itt az ideje lezárni azokat az év közbeni történéseket, amik megnehezítették az életedet. Nem csak nézni kell az életet, hanem látni is.

2; Végezzünk önvizsgálatot év végén, és gondolkodj, hányast adnál magasnak egytől tízig, mennyire élsz? És ha a válasz nem tízes, akkor bizony változtatni kell!

3; Pucold ki az összes negatív személyt a környezetből. Lesz családtag, lesz munkahelyi kolléga és lesz barát is, akivel lehet, hogy mostantól nagyon keveset vagy egyáltalán ne akarj beszélni. A panaszkodás negatív energia, ami tökre teszi a másik embert. Ez önbecsülés kérdése, mert mindenkinek tisztelnie kell magát annyira, hogy ne engedjen a negatívnak.

4; Mondj fel, ha nem jó az a munka, ahol dolgozol. Lehet, hogy egy másik cégnél jobban megbecsülnének, minden csak elhatározás kérdése.

5; Mosolyogj többet, mert azzal tanulod meg jobban szeretni magad. Gyakorolj a tükör előtt és kezdj el vigyorogni, előbb-utóbb magadon is elkezdesz nevetni.

6; Légy hálás azért, amit van. A napjaidat egyfajta mini életként éld, reggel megszületsz, este meghalsz, de miért voltál hálás napközben?

7; Ne feküdj le haraggal. Lehet kiabálni, párnát püfölni, mert ki kell jönnie a sok rossznak, de ne haragudj, az megölni a lelket.

8; Pontosan fogalmazd meg, mit akarsz. Az kap valamit, ha kér is. Mondd ki hangosan mit akarsz elérni a rövid és a hosszú távú célok tekintetében. De nem szabad büntetni magunkat azért, ha egy terv mondjuk nem május végére, hanem június elejére sikerül csak.

9; Nagyon elanyagiasult a világ: dolgoknak ne az árát, hanem az értékét nézd. Az élményre költsetek többet.

10; Figyeld a jeleket.  Minden apró jel mutathatja a következő cél az életedben, ne menj el mellettük. 

közösség

további frisss

lap tetejére