Közel háromezren vettek részt az EPCOS Családi Napon

epcos • 2014. július 20., vasárnap •
Szombathely egyik legnagyobb munkáltatójának immár hagyományosnak számító EPCOS Családi Napon több mint háromezren vettek részt. Az egész napos programokon a vállalat 1750 dolgozója és családtagjaik korosztálytól függetlenül megtalálták a számukra vonzó programokat.
Közel háromezren vettek részt az EPCOS Családi Napon

A vállalati minifesztiválon az EPCOS dolgozói mellett számtalan program és játék várta a szombathelyi elektronikai alkatrészgyártó cég munkatársait és családtagjaikat is, köztük a több száz fős „gyermeksereget”. A napközbeni programok főként a gyermekekről, a játékról, valamint a kulináris kalandokról szóltak, míg az esti órákban már inkább a felnőttek szórakoztatására helyezték a hangsúlyt.

A legkisebbek önfeledten játszottak az ugrálóvárakban, a trambulinokon, aki pedig elfáradt az aktív játékban, az Alma együttes koncertjén, egy „békebeli” körhintán vagy éppen arcfestés közben pihenhetett. A számok önmagukért beszélnek: az arcfestő művészek egész délután dolgoztak és közel ötszáz arcot festettek át cicusokká, kutyusokká, vagy éppen katicabogarakká.

Az EPCOS Családi Napon már hagyománynak számít a Szőke András és Bede Róbert mesterszakács páros zsűrizése mellett megrendezett főzőverseny, amelyen idén minden korábbinál több csapat vett részt. A verseny nyertese a Fürge Fakanál csapat volt, amely utánozhatatlan tárkonyos vadragu-levesével vívta ki a zsűri elismerését.

A szombathelyi rendezvény egyik kiemelkedő, és ugyancsak hagyományosnak számító programeleme a tombolajáték volt, amelyen közel száz nagy értékű tárgynyereményt sorsoltak ki az EPCOS dolgozói között. A főnyeremény egy 200 ezer forint értékű utazás volt.

A Családi Nap tradícióinak megfelelően a fiesztahangulatot erősítették a zenei programok, míg a gyerekeknek Buda Gábor, az Alma Együttes frontembere énekelt, a felnőtteket olyan előadók szórakoztatták, mint az X-Faktoros Tarány Tamás, a Plazmabeat együttes, és Vastag Tamás, aki a tűzijáték után az asztalon énekelve és a közönséggel együtt bulizva zárta fellépésével az idei EPCOS Családi Napot.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére