Videó: a kisbabák is nyomják a Gangnam Stylet!

Frisss • 2013. január 24., csütörtök •
A Gangnam Style az elmúlt időkben sem veszített népszerűségéből. December 21-én túllépte YouTube-on az egymilliárdos nézettséget. A videó, annyira népszerű, hogy már a pici babák is erre tombolnak.

PSY dala, a Gangnam Style ősszel indult világhódító útjára, majd októberben közel 20 országban vezette a listákat. Nem sokkal később Justin Biebert is sikerült letaszítania a trónról, ugyanis a klip lett minden idők legnézettebb videója YouTube-on. December 21-én pedig az egymilliárd megtekintést is túllépte a videómegosztó-portálon, ezzel a Gangnam Style az első olyan kisfilm, amely elérte ezt a nézőszámot. Statisztikák szerint a videót naponta átlagosan 6,5 milliószor nézik meg, ez 76,4 megtekintést jelent másodpercenként.

a videó letöltéséhez ez a két gyerkőc is hozzájárult. A gyerkőcök videója mosolyt csalt az elmúlt hetekben a facebook közösség tagjainak arcára. Érdemes megnézni.

 

Míg más csecsemő ülni, járni, beszélni tanul, addig ez a hét hónapos baba már kívülről nyomja PSY Gangnam style slágerének a koreográfiáját! Az anyukája szerint a kisgyerek képes órákig a tv előtt ülni, és bámulni a szupersztár klippjét!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére