Ünnepi nyitva tartás és menetrend

Frisss • 2013. március 29., péntek •
A hosszú hétvége miatt változik a buszközlekedés, a könyvtárak, boltok és bevásárlóközpontok nyitvatartási ideje is.
Ünnepi nyitva tartás és menetrend

A húsvéti ünnepi időszak és az iskolai tavaszi szünet miatt, a buszközlekedés is változik a mai naptól. Csütörtökön és pénteken tanszüneti munkanap szerint közlekednek Szombathelyen a helyi járatos, valamint a regionális buszjáratok. Húsvét vasárnap és hétfőn munkaszüneti nap szerint közlekednek a Vasi Volán járművei.

Nem csak a közlekedés, de az üzletek és a könyvtárak nyitva tartása is változik az ünnepek alatt. 2013. március 30-án szombaton a Berzsenyi Dániel Könyvtár földszinti hírlapolvasója 8.00-13.00 -ig, az emeleti kölcsönzőterek és olvasótermek 10.00-13.00-ig látogathatók. Húsvét hétfőn a könyvtár zárva tart.

Az újabb hosszú hétvégének köszönhetően, március 29-én pénteken, és március 30-án szombaton a boltok még a szokásos hétköznapi nyitvatartási rend szerint várják a vásárlókat. Húsvétkor, azaz vasárnap és hétfőn, (március 31 - április 1.) a plázák, hipermarketek, posták, szolgáltatók zárva tartanak. Kivételt jelenthetnek a virágboltok, benzinkutak, non-stop üzletek.
Néhány szolgáltató- és kereskedelmi egység nyitva tartása a fentiektől eltérhet.

Az ünnepi nyitva tartásnak köszönhetően csütörtökön, pénteken és szombaton várható a legnagyobb ünnepi roham az üzletekben.

közösség

további frisss

lap tetejére