Tombol a Harlem Shake láz - nyerjen forgatást ötletével! (videóval)

Frisss • 2013. március 17., vasárnap •
A Harlem Shake egy internetes mémmé lett zene és tánc, ami óriási népszerűségnek örvend a YouTube-on. Most ötletével forgatást is nyerhet. Mi leforgatjuk az Ön Harlem Shake táncát.
Tombol a  Harlem Shake láz - nyerjen forgatást ötletével!  (videóval)

A mén lényege, hogy a videókon megjelenő szereplők a Harlem Shake zenéjére vonagló, ritmikus táncba kezdenek, aminek egyébként semmi köze az eredeti harlemi shake tánchoz. A mém egy 1981-es hiphop-slágerhez köthető, amit 2012-ben az amerikai DJ Baauer dolgozott fel, és a mix zenéjének 30-32 másodperces verziójára épül. A videókon számtalan különböző élethelyzetben (pl. irodában vagy tűzoltókocsiban) látható alakok közül először egy ember kezd mozgásba, míg a többiek végzik megszokott teendőiket vagy nem reagálnak, majd a 15. másodpercnél, a basszus megjelenésekor az egész közösség őrült mozgásba kezd. A videók második felében a szereplők gyakran feltűnő öltözéket viselnek vagy éppen azok hiányával sokkolnak.

Íme a legjobb Harlem Shake videók

Ha az új mém felkeltette érdeklődését, és van egy kitünő ötlete a Harlem Shakekel kapcsolatban, akkor küldje el pár sorban azt, hogy mit is szeretne megvalósítani a videóban az info@frisss.hu-ra. A legjobb ötletet leforgatjuk és felkerül honlapunkra!

 

közösség

további frisss

lap tetejére