Szót fogadtunk Armaninak - Stílus a turiból

FE • 2012. május 29., kedd •
„A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.” Hangoztatta ezt, Giorgo Armani. A divatguru állítását igyekeztünk alátámasztani azzal, hogy ellátogattunk egy szombathelyi turkálóba. Modellünk ezúttal Simán Klári a Frisss FM hírszerkesztője volt.

A rutinos turkálók tudják, ha betévednek egy használt ruha kereskedésbe, valahogy átkapcsol az agy és megszűnik a világ, csak a göncök léteznek akkor ott abban a pillanatban. Na most ez Simán Klárira és fotósunkra nem volt igaz. Amíg ők mátrixosat játszottak és görkorit próbálgattak addig a cikk írója lelkesen válogatta a ruhákat.

Turizni úgy érdemes, hogy nem egy adott ruhadarabot keresünk. Rutinosként mondhatom nem fog összejönni. Tehát ha azzal a céllal megyünk shoppingolni, hogy nekünk most például egy nadrágra van szükségünk nagy valószínűséggel nem fog összejönni, de az tuti hogy öt felső lesz a szatyrunkba.

Mi most minden -féle ruhát kerestünk Klárinak, akiben egyébként egy modell veszett el. Elsőként egy kicsit sportosabb szettet állítottunk össze neki. Esprit pólóval és Diesel nadrággal. A szettel egyébként több tízezer forintot spóroltunk meg.

Diesel nadrág: 990 forint

Esprit felső: 890 forint

Arany színű cipő: 1990 forint

 

Hogy egy kicsit alkalmibbá varázsoljuk Klári farmerét egy kék szatén felsőt is felpróbált hozzá, illetve egy cuki fekete táskát. A cipővel is variáltunk egy kicsit barna bőr magassarkút kapott hírszerkesztőnk.

Diesel nadrág: 990 forint

Vero Moda felső: 890 forint

Bronix cipő: 2190 forint

Disser táska: 2990 forint

 

Kláriból egy mozdulattal country-s lányt faragtunk ezzel a piros kockás ing segítségével. Mellé kapott egy piros elöl kötős kardigánt.

 

Diesel nadrág: 990 forint

Felső: 890 forint

Kardigán: 890 forint

Bronix cipő: 2190 forint

 

Akinek jó lábai vannak érdemes egy kicsit megvillantani. Kláriról ez elmondható, a csini fehér szoknya és a nyár vízpartot idéző színű feszülős felső, nagyon jól mutatja modellünk adottságait.

Szoknya: 890 forint

H&M felső: 890 forint

Arany színű cipő: 1990 forint

 

Ebben a szettben Klári vagány oldalát ismerhetjük meg. A szürke ruhához egy bőr bolerót kapott és egy szürke táskát.

Ruha: 2290 forint

Fishbone kabát: 3390 forint

Fishbone táska: 2490 forint

 

A fekete mini ruha nem hiányozhat egyetlen nő ruhatárából sem. Mi ezt találtuk Klárinak. Az aranycipő pedig igazán feldobja ezt a darabot.

Ruha: 2290 forint

Arany színű cipő: 1990 forint

 

Íme a lila ruhás nő. Bár nem festményen de képen megörökítettük ezt a darabot is, ami igazán jól állt a mi modellünknek.

 

Ruha: 1290 fotint

S' Oliver táska: 3990 forint

 

Azt hogy sikerült- e Armani állítását bizonyítanunk a képek alapján mindenki döntse el maga. Az biztos, hogy a turkálás fénykorát éli, s némi érzékkel remek darabokat vadászhatunk össze. Olcsón.

 

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére