Szeretkezz, ne tévézz! - Pünkösdi tévéműsor

HÁ • 2012. május 26., szombat •
Ismét itt egy hosszú-hétvége, amire jól felfegyverkeztek a tévécsatornák, csak éppen töltényeket nem hoztak magukkal, ezért egyáltalán nem kényszerítenek senkit arra, hogy a képernyő előtt üldögéljen.

(Fotó: mozicsillag.com)

Meg nem erősített információk szerint, a belföldi turizmus képviselőinek a keze van a dologban, és valószínűleg komoly pénzösszeget ajánlottak, hogy emberek olyan elviselhetetlen tévéműsort kapjanak, hogy azonnal elhagyják az otthonukat, és utazgatással töltsék a szabadidejüket.

A közszolgálati televízió egyes csatornáján a délelőtt egyértelműen a vallási programokat helyezi előtérbe, amiket a déli harangszó után már a kettes csatornáján folytat a koradélutáni órákban. Egyedül a sportrajongók nem fognak unatkozni, mert ők az Úszó Európa-bajnokságot is és a Forma-1 Monacói Nagydíjfutamot is a királyi televízión kísérhetik figyelemmel.

Arra a kérdésre, hogy vajon lesz-e tévés premierfilm valamelyik csatornán, a válasz: egyértelműen nem. Végtelenül sokszor levetített filmek között megtalálható a Sztárom a párom, a Nem férek a bőrödbe, a Good Will Hunting, Illetve az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag, de a Cool még az unalomig ismételt Apácashow-t is adásba rakta.

A  Frisss.hu egy kezdeményezést is benyújtott, melyben kér minden állampolgárt, aki már 14-nél többször látta az Apácashowt Whoopi Goldbergel, azok sorakozzanak fel egymás mellé. Mivel az élőlánc nagy valószínűséggel Brüsszelig fog érni, ott az emberjogi képviseletekben szorgalmaznánk, hogy a filmet minimum 100 évre hibernálják a magyar televíziók kínálatából.

Jobban tesszük, ha a rákövetkező két napot sem a tévé előtt töltjük, hanem inkább találunk olyan valakit, akivel sokkal izgalmasabb dolgokat művelhetünk, mint a képernyő előtt tespedés.

SportKlub: Kosárlabda, Falco-Szolnok - hétfő 18.00

Viasat 3: Kém a szomszédban (akciófilm) - vasárnap 21.55

FEM3: Szilaj, a vad völgy paripája (animációs) - vasárnap 19.25

Cool TV: Az utolsó szamuráj (kalandfilm) - hétfő 20.10

Film+: Taxi 2. (akció-vígjáték) - hétfő 19.20

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére