Skyfall, Alkonyat, a Hobbit - téli mozipremierek

F.B. • 2012. október 21., vasárnap •
Már csak alig több mint két hónap van vissza 2012-ből, ám a mozi szerelmeseire, még most is rengeteg premier film vár. A Frisss.hu-n össze szedtük 2012 legjobban várt, még be nem mutatott filmjeit. A legfrissebb és legújabb filmek már a felújított Agora Savaria Filmszínházban is premier időszakban megjelennek, Magyarország egyik legnagyobb vetővásznán.
Skyfall, Alkonyat, a Hobbit - téli mozipremierek

 

Skyfall
 
A Frisss.hu-n már többször is foglalkoztunk, a soron következő James Bond filmmel, természetesen ez is ott van a legjobban várt őszi/téli filmek listáján. Az  amerikai és a brit kritikusok már láthatták a filmet és kitörő lelkesedéssel fogadták az amerikai és brit kritikusok, eddig gyakorlatilag csak pozitív írások születtek a Skyfall-ról. Nem is lehet kérdés, hogy a Frisss szerkesztőségében, mi is epekedve várjuk már a 007-es legújabb bevetését, amelyre már csak pár napot kell várni hiszen október 25-én James Bond visszatér.
 
 
 
Alkonyat - Hajnalhasadás 2. rész
 
Kevés film van, amely annyira megosztja a nézőközönséget, mint az Alkonyat széria. A nők és a tinik odáig vannak a vámpír köntösbe öntött szerelmi történetért, viszont minden jó érzésű férfiember a fejét veri a falba a napfényben csillogó, gyermeket nemző vámpíroktól és minden idők egyik legrosszabb színész párosától a Stewart-Patinson duótol. Ennek ellenére el kell ismerni, eddig minden rész sikeres volt, sőt kasszát robbantott. Ne legyen kétségünk, özönleni fog a nép a következő részre is. (november 15-től látható hazánkban)
 
 
A nyomorultak
 
Victor Hugo francia író regényét nem egyszer megfilmesítették már.  Jean Valjean történetét most  Tom Hooper rendező hozza el igazi sztárparádéval. Hugh Jackman, Russell Crowe, Amanda Seyfried, Anne Hathaway kapott szerepet a filmben. A nyomorultakban inkább a dráma és a szomorúság kerül az előtérbe. A musicalben fel fognak hangzani az I Dreames A Dream, az On My Own és Bring Him Home dalok. Az idei év egyik legnagyobb sikerének ígérkezik a film. (mozibemutató: dec. 27.)
 
 
Pi élete
 
2012. december 20-án érkezik a hazai mozikba a kétszeres Oscar-díjas Ang Lee rendezésében készült Pi élete film, Yann Martel egyedülálló bestsellerének igen látványosra sikerült adaptációja.  Pi Patel egy hajótörés után 227 napot tölt egy mentőcsónakban a Csendes óceánon kettesben egy Richard Parker nevű bengáli tigrissel. A gyönyörűen fényképezett film, egy elképesztő szépségű modern mesének néz ki, viszont aki olvasta már a könyvet ,az tudhatja, hogy történet elképesztő meglepetéseket tartogat. Az alapanyag miatt 2012 egyik legmeghökkentőbb alkotása lehet a Pi élete. 
 
 
A Hobbit – Váratlan utazás
 
Majdnem 10 évvel a Gyűrűk ura trilógia utolsó darabjának megrendezése után Peter Jackson visszatér Középföldére, hogy elhozza nekünk Tolkien másik legendás művét a Hobbitot. Biztosan állíthatjuk, az idei év egyik legnagyobb sikere lesz a Hobbit, egyesek szerint még a Bosszúállók rekordja is veszélyben lehet, tehát milliárd feletti bevételre számít a studió. A gyönyörű epikus mesére még mindig vevők a nézők, kérdés hogy Jakson képes lesz e tartani a Gyűrűk ura színvonalát. (dec.13-tól)
 
 
Premierfilmk már a felújított AGORA Savaria Filmszínházban is, 3D-ben!
 
 
A legfrissebb és legújabb filmek már a felújított Agora Savaria Filmszínházban is premier időszakban megjelennek, Magyarország egyik legnagyobb vetővásznán. Az AGORA Savaria Filmszínház korábban sikeresen vett részt a Nemzeti Kulturális Alap E-Cinema pályázatán, amelyre a versenyképesség érdekében volt szükség. A beruházás teljes költsége közel 100 millió forint. A digitalizálást követően már ebben az évben, jelentős nézőszám és jegybevétel növekedésre számítanak Októbertől minden filmet premier időszakban vetitenek, amire még nem volt példa. A filmek tűéles képpel és hihetetlen hanghatással kerülnek a moziba, méghozzá Magyarország egyik legnagyobb vetítővásznán. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére