RED LINE GSM - Minden, ami a mobilodhoz kell!

(X) • 2013. március 04., hétfő •
Manapság már nem csak arra figyelünk oda, hogy mi mit viselünk, hanem, a már mindennapok lételemévé vált mobiltelefonunkat is egyedinél egyedibb külsővel ruházzuk fel. Erre pedig kiváló lehetőséget biztosít a Red Line Gsm, mobiltelefon szaküzlet. Szombathelyen a Király utcában, ahol az autós forgalom véget ér a 3. száma alatt található. Készülékek adása és vétele, szakszerű szervizelés, telefontokok, kijelző védőfóliák, telefonékszerek, töltők, akkumulátorok, a legrégebbi és a legújabb telefonokhoz is.
RED LINE GSM - Minden, ami a mobilodhoz kell!

A mobilos bolt, már 12 éve szolgálja ki az azóta visszajáró vendégeit. A már 6 éve, a Király utca népszerű gyorséttermünkhöz közelebbi végén lévő üzlet, színes, éjszaka is jól kivilágított kirakata, nem téveszthető el. De a boltba belépve, nagy mennyiségű áru rendezett sorokban, és egy cuki kutya is biztosíthat arról, hogy jó helyen járunk.

Itt akad minden, mi szemnek és mobiltelefonnak ingere. Bőrtokok, gumi- és műanyag hátlapok, minden típusú készülékhez. Pöttyös, csíkos, kutyás, cicás, bármi, amivel feldobnád a mobilod. De akár pingvinnek, békának vagy pom-pomos farkú nyuszinak is álcázhatod készülékedet.   Ha valaki mégsem talál kedvére valót, akkor Szombathelyen egyedül a Red Line Gsm-ben, akár meg is tervezheti elképzelését iPhone 4, iPhone 5, Galaxy S, Galaxy S II vagy iPad készülékére. Az elképzelést elküldi az egyeditelefonok@gmail.com email címre, és 1 napon belül megérkezik az egyedi mobilöltözet. A bolt folyamatosan bővülő kínálatának köszönhetően, egyre több típusú készülékhez tervezhetnek maguknak egyedi borítást a tulajdonosok.

Mobiltelefonok eladása, de vétele is szóba jöhet. Szolgáltatóktól független új és használt telefonok, már 5000 forinttól. A határ pedig a csillagos ég. Mindenki talál pénztárcájának megfelelő áron, gombos, érintőképernyős, új vagy régi készüléket, ha tud választani a bőség zavarában. A választék és a kínálat gazdag, nem csak színekben, telefonokban és különleges kiegészítőkben, de minden egyéb alkatrészben is, mint a hálózati töltő, az akkumulátor, az autós töltő és tartó, fényes és matt kijelző védőfólia, vagy fülhallgató többféle színben is. Ha valaki mégsem találna elképzelésének megfelelőt, legkésőbb 1 napon belül beszerezhető bármi, amire a vevőnek igénye van. Telefonok szakszerű szervizelésére is van lehetőség, rövid határidővel és garanciával.

Az elmúlt hónapokban háttérbe szorították a notbookokat, a táblagépek. Kicsi, táskában elfér, és már attól sem kell tartani, hogy megsérül. Különböző színekben és mintákban pompázó tokok várják, a Red Line Gsm-ben, a táblagépek tulajdonosait, hogy megóvhassák masinájukat a sérülésektől.

Androidos vagy iPhone készülékek egyike, ha igazán a szívünkbe lopta magát, akkor magunknak is kedveskedhetünk, nem csak a telefonunknak, egyedi és különleges dolgokkal. A Red Line Gsm-ben beszerezhetünk iPhone párnát, Apple vagy Android logós bögrét, de akár iPhone csokoládét is. 

Mondhatjuk tehát, hogy itt, minden csak a vásárló fantáziájára van bízva.

 

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére