Profi sminkes képzések Szombathelyen!

(x) • 2014. február 20., csütörtök •
Buliba készül a hétvégén? Állásinterjúja lesz? Netán az első randin szeretné kihozni magából a maximumot? Vagy netán kozmetikusként dolgozik, és tudását bővítené? Jó hírünk van! Szombathelyre is megérkezett a Perfect Look Studio professzionális sminkes tanfolyama!
Profi sminkes képzések Szombathelyen!

A szépségiparban dolgozók, így a kozmetikusok is rengetegszer találhatták már magukat olyan helyzetben, hogy régen megszerzett tudásuk felett elszaladt az idő.  Évről-évre újabb trendek, modern technikák jelennek meg, melyekkel nehéz lépést tartani. Egy-egy szakmai továbbképzés pedig rengeteg időt, és energiát vesz igénybe, úgy, hogy sokszor haszontalan előadásokkal rabolják az ember idejét. Az ezzel eltöltött idő, és az utazás is komoly kieséssel járhat… Ezen változtat most a Perfect Look Studio!

Budapest, Székesfehérvár, Kecskemét, Sopron, Győr, Zalaegerszeg, Veszprém, Nyíregyháza, Debrecen és Szeged után Szombathelyre is megérkezett az a nemzetközi háttérrel rendelkező szakmai stáb, mely a vasi megyeszékhelyre is elhozza a sminkes szakma élvonalába tartozó képzéseit! Nem is akárhogyan!

A Perfect Look Studio személyre szabott képzési tervet dolgoz ki, hogy mindenki az igényeinek, és időbeosztásának legmegfelelőbb módon tanuljon. A legkiválóbb szakemberektől tanulhat, ráadásul a legnagyobb figyelem mellett, hiszen az órákon két fő a maximális létszám – ami szintén egyedülálló a képzési piacon! És ha ez nem lenne elég, még a szükséges eszközöket is biztosítják, a legmagasabb színvonalon!

A tanfolyamok a smink-világ teljes palettáját felölelik: aki szeretne megtanulni pár praktikát, amivel ki tudja hozni magából a maximumot, annak a 16 órás „My makeup”-ot ajánlják. Ennél valamivel több tudást lehet szerezni 40 órás „Sminkes” tanfolyamaikon, 80 órás képzésükön már „Professzionális sminkes” válhat a résztvevőből, míg a 120 órás oktatás során valódi „Sminkmesterré” válhat.

A Perfect Look Studio csapatával biztos alapokon nyugvó, komoly szakmai tudást szerezhet, melyet széles körben tud hasznosítani a magánéletben, és szakmai karrierje során is! Használja ki ezt a lehetőséget, és lépjen velük kapcsolatba még ma a 06 70/ 600-32-52-es telefonszámon!

Ha saját kézügyességében nem bízik, akkor személyre szabott tanácsadással, és teljes körű átalakítással is rendelkezésére állnak: új smink, frizura, és körömápolás a lenyűgöző végeredmény érdekében!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére