Nőnapi tippek pasiknak!

JZS • 2013. március 08., péntek •
Itt a nőnap, és még mindig nem tudja, hogy mivel lepje meg kedvesét? Nem akar egy újabb cuki bögrét, vagy plüsst a többi mellé, de jó lenne kreatívnak lenni?! Mint mindig, úgy most is vannak tippjeink, és a hatás nem marad el!
Nőnapi tippek pasiknak!

Higgyék el minden nő örülne, ha nőnap alkalmából egy reggeli hancúr után ágyba kapná a reggelit! Ezzel már két jó pont bezsebelhető, és alig kelt fel a nap. Aztán ott van még a váratlan randi is! Rabolja el kedvesét egy közös ebédre, ha teheti! Ha nem, küldjön neki virágot! Minden nő szíve mélyén arról álmodik, hogy egy nap kapni fog egy zavarbaejtően nagy csokor virágot a munkahelyén, hogy a többiek irigykedjenek.

Régóta arra vágyik kedvese, hogy elmenjen egy jó kis masszázsra, de nem volt rá lehetőség? Képezze ki magát! Nézzen utána néhány fogásnak az interneten, és lepje meg kedvesét egy kis kikapcsolódással. Mire hazaér, készítse elő a habos fürdővizet, hangulatvilágításnak gyújtson gyertyát. A viszonzás nem marad el, azt garantáljuk!

A közös élmény is mindig tuti befutó: menjenek színházba, vagy kirándulni! Örök igazság, hogy a közösen töltött idő mindennél értékesebb!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére