Nem ciki a fecske, sokkal inkább a tanga - Strand-divat 2012

HÁ • 2012. június 21., csütörtök •
Válság ide, válság oda, sokak szeme előtt még mindig a divat lebeg, kiváltképp, ha a strandon kell felvonulni. Bizony, ugyanis a strand már nem az a hely, mint évekkel ezelőtt, ahova az ember a tesója kinőtt úszónadrágjában a vállra dobott törölközővel lezserül megérkezik. Figyelni kell a színekre, a mintákra, valamint a trendi kiegészítőkre. Nem kell megrémülni a Frisss.hu Szőke Zizi stílustanácsadó trend tippjeivel segít kiigazodni a strand-divat világában.

Zizi nem először ad tanácsot a divat kedvelőinek, hisz már a tavaszi férfidivat világában útbaigazított minket. Most megtudhatjuk, hogyan lehetünk trendik a strandon.

Milyen színek dominálnak idén a strandon?

A női vonalnál, a nagyon-nagyon kék színek dominálnak, sok-sok kiegészítővel. Most már strandra is, illetve napozni is úgy megyünk, mintha az utcára mennénk. Ennek megfelelően az összes kiegészítővel fel kell szerelkezni, kezdem itt a kis fejpántnál, az elmaradhatatlan strandszatyorig minden. A kiegészítőknél is a királykéknek a kicsit erősebb élénk árnyalatát preferálják idén nyáron a hölgyek, ami jó hír, hisz ez barna és a világos bőrrel is jól mutat.

Ha férfiként szeretnénk divatosak lenni a strandon, mit tegyünk?

Férfiaknál elindul a fecskevonal. Most már a kis boxert elhagyjuk, egyre jobban jönnek a fecske vonalak. És természetesen ezek a szörfös deszkás nadrágok még mindig hódítanak. Én azokból a férfiaknál az egy színt preferálnám. A minták már teljesen elmaradnak, se kockás se csíkos, egy, esetleg hozzá egy kiegészítő pasztell szín a trendi. Ezek fognak az idén nyáron hódítani.

(Fotó: man-style.hu)

A hölgyeknél a mell mérete mennyire befolyásolja az öltözködést?

Mindenféleképpen befolyásolja. Ez attól függ, mennyire merészek a hölgyek. Ha a hölgyek közül valaki merészebb, akkor fel lehet venni egy éppen pántos, úgynevezett spagetti pántos fölsőt, ami épphogy takarja a mellbimbót. Ez jól mutathat nagy és kis mellel is. Úgy gondolom, hogy a nagy mellnél a kosaras fürdőruhákat már el lehet hagyni. Persze a férfiaknak tetszhet, de ebben az esetben ez már sok lehet.

 

Szőke Zizi

Melyek az igazán trendi kiegészítők az idén?

A lányoknál elmaradhatatlan a minél nagyobb strandszatyor, kalap, kis fejpánt. Mindenféleképpen a fürdőruha színével harmonizáló nagy köves gyűrű. Sok pici vékony egyszínű, vagy fém karkötővel, nagyon fontos, hogy harmonizáljon a ruhával. Férfiaknál a fa kiegészítők tarolnak továbbra is.

(Fotó: palinka.freeblog.hu)

Divat még a tanga?

Szerintem egyáltalán nem. Úgy gondolom, hogy  közönséges lett . Egy vastagabb tanga, vagy egy francia bugyi esetleg egy sportosabb fazonú bikini alsó sokkal szexisebb, mint a tanga. Inkább takarjunk és sejtessünk, az sokkal izgibb, mint megmutatni mindent.  

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére