Miből lesz a „celebogár”? - A tehetségkutatók Top 5-je

HÁ • 2012. június 01., péntek •
Évente legalább három-négy tehetségkutató műsor színesíti a hétvégéinket. Most egynek vége lett, egy pedig nagyon a végét járja, ezért a Frisss.hu összegezte az elmúlt évek kereskedelmi csatornáin futó tehetségkutatóinak tehetségeit, és mérlegelte az azóta elért sikereiket. Egyértelműen kiderül, hogy nem mindig a nyertesek járnak jól hosszútávon. Következzen hát a Top 5 tehetség:

5. Tabáni István

Kicsit kakukktojásnak tűnhet a 2009-es Csillag Születik nyertese, mert nem igazán hallunk róla sokat, viszont amit hallhatunk az annyi, hogy nagyon megy vele a szekér, megtalálta a saját közönségét, akiknek úgy látszik valamiért nem készítenek műsort, ezért nem láthatjuk például a televízióban. Viszont a saját csendes módján megjelentetett 3 nagylemezt, melyekből arany és platinában is kikerülhetett egyik-másik a Tabáni falra. Istvánnak jelenleg is sok fellépése van.

Oláh Ibolya most és a megasztáros időkben (Fotó: pink.hu)

4. Oláh Ibolya

A Megasztár debütáló évadának második helyezettjéről már a műsor végén tudni lehetett, hogy nem fog nyom nélkül eltűnni a média süllyesztőjében. De nem csak magánéleti botrányaival került nap mint nap az újságok hasábjaiba, de musical szerepet is kapott, valamint filmben is szerepelt már. Egyébként negyedik lemezével is sikereket arat, a Baby című dalára nem igazán akarnak ráunni a rádiók.

3. Varga Viktor

Tabáni Istvánnal együtt érkezett a 2009-es Csillag Születikbe, de Viktor már a középdöntőben elhagyta a versenyt, mégis többet hallani róla, ráadásul 2010-es, Lehet zöld az ég című slágerét a mai napig emlegetik. Nem csak egyslágeres előadóról van szó, a Szőkével álmodtam című szerzeményét is sokat hallhattuk már a jelenleg indonéz-francia énekesnővel, Anggunnal duettező Viktornak.

Tóth Gabi 2007-ben és napjainkban (Fotó: zeneszoveg.hu)

2. Tóth Gabi

Nővére győzelme után Tóth Gabi is jelentkezett a Megasztárba, és akkor nem jósolt neki senki túl szép jövőt. Gabi viszont azóta rengeteg változáson ment keresztül, kívülről –belülről lemásolt szinte minden egyes sztárt, akit csak lehetett Rihannától egészen Pinkig, és ezt nem is rejtette véka alá, kendőzetlenül elárulta, hogy éppen melyik külföldi előadó ihlette meg őt. Azóta szerencsére úgy néz ki, hogy megtalálta önmagát. Mivel nem tapadt egy csatornához sem, rengeteg műsorban felbukkant már, és bár csak két nagylemeze jelent meg, rengeteg zenei díjra jelölték már, és több ízben meg is nyerte. Az  idei Story Gálán pedig az év énekesnőjének választották, holott két éve nem jelentkezett új albummal.

Molnár Ferenc 'Caramelnél is elég szembetűnő a változás (Fotó: megasztar.tv)

1. Caramel

A visszahúzódó Molnár Ferenc Caramel ugyanabban a Megasztárban tűnt fel, mint Tóth Gabi, viszont a lánnyal ellentétben ő meg is nyerte a versengést, és népszerűsége azóta is töretlen. Még mindig emlékezhetünk rá, ahogy Soma megmondta, hogy a Szállok a dallal című dala tele van közhelyekkel, mégis megállta a helyét dalszerzőként, és ugyan mostanában dadogva vi-vi-vízionálja maga elé az újabb produkcióit, de a kisebbségi pufigyerek kinézetét egy stílusos férfiére cserélte az idők során. Öt stúdióalbumaiból arany, de kétszeres platinalemez is született, és úgy képes a sajtó figyelmét kivívni, hogy magánéletébe ügyesen csak minimális betekintést enged, így vitathatatlanul ő érdemli a legnagyobb felfedezett tehetségnek járó helyet.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére