Mi játsszuk a slágereket! - 30. hét

HÁ • 2012. július 26., csütörtök •
A Mi játsszuk a slágereket! a Frisss.hu sorozata, méghozzá a FrisssFM-el való tagadhatatlan kötődés jegyében. Minden héten bemutatjuk, hogy melyik a FrisssFM által legtöbbet játszott, legnépszerűbb, illetve a hét legnagyobb újdonságának számító dal, hisz Szombathelyen FrisssFM 97.7! Mi játsszuk a slágereket!

Itt egy kis emlékeztető a múlt hét slágereiből. A FrisssFM zenéjével próbálja kiszolgálni a lehető legszélesebb réteget, ezért rengeteg nagysikerű slágert hallhatunk viszont a rádió hullámhosszán. Ezen a héten is a jenkiké a főszerep, hisz egy bátor fiatalé a hét újdonsága, aki annyira erős, hogy még Rihannát is ki tudta ütni, a hét dala pedig egy többszörös Grammy-s bandájé.

A hét újdonsága: Chris Brown - Don't Wake Me Up

A 1989-es születésű Christ véletlenül fedezte fel 13 éves korában egy helyi tehetségkutató ügynök, amikor meghallotta apja benzinkútjánál énekelni. 15 évesen véget vetett tanulmányainak, hogy a zenére tudjon koncentrálni. Ennek érdekében 17 évesen vidékről New Yorkba költözött. A kezdeti szárnypróbálgatások után megjelent első albuma, amely a saját nevet viselte. Erről az első kislemez, a Run It! három országban is listavezető volt. Tehetséges a fiú annyi szent, de várom továbbra is a kiütöttem Rihannát című dalát. Azzal igazán befuthatna. A fiatalemberé a hét újdonsága, íme:

Heti Top: Maroon 5 - Payphone (ft. Wiz Khalifa)

A Los Angeles-i banda 1995-ben kezdte működését Kara's Flowers néven. Az ekkor még ismeretlen együttes nem sok sikert könyvelhetett el, majd miután 2001-ben átestek egy névváltáson és Maroon 5-vá alakultak, ismeretlenségük is megfordulni látszott. A banda nem sokat kertelt most sem, iszonyatos jó videót hoztak össze, a tőlük már megszokható módon. Jó szórakozást hozzá!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére