Mi játsszuk a slágereket!

HÁ • 2012. július 11., szerda •
Új sorozatot indít a Frisss.hu méghozzá a FrisssFM-el való tagadhatatlan kötődés jegyében. Ezentúl minden héten bemutatjuk, hogy melyik a FrisssFM által legtöbbet játszott, legnépszerűbb, illetve a hét legnagyobb újdonságának számító dal, hisz Szombathelyen FrisssFM 97.7! Mi játsszuk a slágereket!

A FrisssFM zenéjével próbálja kiszolgálni a lehető legszélesebb réteget, ezért rengeteg nagysikerű slágert hallhatunk viszont a rádió hullámhosszán. Ezen a héten az amerikai piac egy rapper fenegyereke, valamint szintén az államokbeli rock együttes lett a legnépszerűbb, illetve a legnagyobb újdonság.

A hét legnépszerűbb dala: Flo Rida  Whistle-je

Tramar Dillard, ismertebb nevén Flo Rida 1979. december 16-án született a Florida állambeli Carol City-ben. Édesanyja nevelte 7 leánytestvérével együtt, akik közül néhányan gospel kóruban énekelnek. Miután 1998-ban befejezte a középiskolát, 2 évig a las vegas-i egyetemen nemzetközi üzleti menedzsmentet tanult, majd két hónapig a Barry Universityre járt. Igazi karrierje 2006-os profi szerződése aláírása után indult be és azóta nincs megállás. A rappert eddig háromszor jelölték Grammy-díjra, de eddig még nem nyerte meg az arany gramofont.

A hét újdonsága: Maroon 5 - One More Time

A Los Angeles-i banda 1995-ben kezdte működését Kara's Flowers néven. Az ekkor még ismeretlen együttes nem sok sikert könyvelhetett el, majd miután 2001-ben átestek egy névváltáson és Maroon 5-vá alakultak, ismeretlenségük is megfordulni látszott. A csapat 2002-ben jelentette meg Songs About Jane című bemutatkozó lemezét, mely csupán egy év múlva - újrakiadásban - futott be, de akkor számos nagy slágert is fialt (This Love, Harder To Breath, Sunday Morning), miközben majd 3 millió példányban kelt el. A csapat azóta szárnyal és nem csökken az érdeklődés sem irántuk, íme legújabb kislemezük:

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére