Még várjuk a fotókat

FE • 2012. október 07., vasárnap •
Nem is olyan rég a frisss.hu felhívással fordult olvasóihoz. A legjobb őszi alkotásokat keressük, hogy aztán online kiállításon bemutathassuk a Vas megyében készült fotókat. Jelentkezni október 31.-ig lehet.

Online kiállítást rendez a frisss.hu. Méghozzá lelkes, fotózó olvasóink munkáiból. A feladat nagyon egyszerű. Október 31-ig várjuk azokat az őszi hangulatot tükröző, Vas megyében készült fotókat, amelyeket szívesen a világ szeme elé tárna és megmutatná. A munkákat szakmai zsűri bírálja és a legjobbak felkerülnek honlapunkra. A lelkes fényképészek, már jó néhány munkát eljuttattak szerkesztőségünkbe. Ezek közül most kettőt tekinthetnek meg itt a frisss.hu-n.

Varga Alexandra: A vassurányi kagyló

Varga Alexandra fotója szeptember 10-én készült, amikor édesanyjával sétáltatták kutyájukat Tódit. A kutyus talált rá a kagylóra, ők észre sem vették volna. Alexandra a képnek "A vassurányi kagyló" címet adta, ami számára egy csoda, hisz sosem látott még a Vassurányi tóban kagylót. Alexandra egyébként Vassurányban él, közel az erdőhöz és a tóhoz, ahova gyerekkora óta gyakran ellátogat. Így a kedvenc fotó témái a természet, és az élővilág.

Horváth Veronika: Szüreti hangulat

Ezt a szüreti képet Horváth Veronika juttatta el szerkesztőségünkbe. A fotó szeptember 22.-én készült Gencsapáti alkotója a Szüreti hangulat címet adta művének.

Továbbra is várjuk az alkotásokat az info kukac frisss pont hu email címre, egy rövid leírással (kép címe, készítés időpontja, helyszíne) valamint a fotós bemutatkozásával. Elő a gépekkel, irány kattogtatni!

közösség

további frisss

lap tetejére