Matyó minta mindenhova

JZS • 2012. augusztus 15., szerda •
A nyár legnagyobb slágere a matyó minta. Nicole Kidmannel és a McLaren csapattal kezdődött minden, mára pedig globális divatot teremtettek. Ruhákon, tornacipőkön, műkörmökön köszön vissza ez a díszítés, és most a frisss.hu jóvoltából bárki elkészítheti magának otthon is.

Cipőn is divat a matyó - Forrás: www.magyarcsipke.hu

Még a szavazást is megismételték, mikor a Forma 1-es McLaren csapat kiírásán ez a virág-minta győzedelmeskedett – csalást sejtettek. Azóta már világhódító útjára indult a matyó-hímzés, ami utólag a kétkedők számára is igazolta a népszerűségét.

Hamiltonék talán sosem gondolták volna, hogy egyszer ilyen szerkóban autóznak – Forrás: www.blogspot.com

Ágh Péter országgyűlési képviselő is büszkén feszített matyó mintás pólójában a Szigeten, az Olimpiai Sátor pódiumbeszélgetésén, Szilágyi Áron mellett.

 

Ágh Péter országgyűlési képviselő fekete, matyó-hímzéses polóban szurkolt Pars Krisztiánért a Fő téren aug.5-én

A bevállalósak még a körmükön is ilyet viselnek. A kérdés csak az, hogy van-e olyan ügyes-kezű műkörmösünk, aki megvalósítja az elképzeléseinket.

Vajon meddig tart még a mánia? - Forrás: www.mukorom.hu

Sokan manapság kétszer is meggondolják, hogy megvásároljanak-e egy-egy trendi ruhadarabot. De ahogy annó Armani is megmondta: az ízlés nem pénz dolga. Hanem ezúttal csak a kézügyességé!

Elsőként az itt található sablont kell kinyomtatni számítógépünkről:

Nyomtassa ki, egy kis ráhagyással vágja körbe, majd helyezze a póló alá!

Először válasszuk ki a díszíteni kívánt felületet. Ha fehér pólóra szeretnénk elkészíteni a mintát, akkor elég, ha csak alátesszük a kivágott sablont, és finoman megrajzoljuk egy tollal. Ha sötétebb színre dolgoznánk, akkor alulra helyezzünk el egy kemény karton papírt, fölé pedig a mintát. Majd ezt követően 3-4 milliméteres sűrűségben bökjük át a mintát. Ha ez kész, akkor sötét színen szappannal meghúzhatjuk a folytonos vonalat. Majd a kívánt színnel kihímezzük és megtöltjük a felületeket.

Jó szórakozást hozzá!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére