Itt vannak a legfrissebb ausztriai munkalehetőségek

ausztriaimunkak.hu - frisss.hu • 2014. január 03., péntek •
2014 első ausztriai munka-kínálatába is osztrák állásportálokról válogatott az ausztriaimunkak.hu weboldal. Többek között recepciós, szakács, takarító, pénztáros, gyári munka, CNC-szakmunkás, hentes, szoftverfejlesztő és más osztrák állásokra lehet jelentkezni egész Ausztria területén. Böngészünk közöttük.
Itt vannak a legfrissebb ausztriai munkalehetőségek

Vezető pincért (Chef de Rang) keres a Austria Trend Hotel Park Royal Palace Vienna éves munkára, bruttó 1.600 eurós fizetéssel. A munkavégzés helye: Bécs
részletek

 

Recepcióst keres a AIRO TOWER HOTEL heti 40 órában, mindezt havi bruttó 1.500 euróért. Az állás azonnal betölthető Bécsben.
részletek

Szintén recepcióst keres a Austria Trend Eventhotel Pyramide Wien, burttó 1.436 eurós havi munkabér fejében. A munkavégzés helye a Bécs melletti Vösendorf.
részletek

 

Konyhafőnök-helyettest keres 2.300 euró bruttós fizetésért a Gourmet Group (Dienstgeber: Kulinarik Gastronomie und Frischküche GmbH). A munkaadó nyitott a magasabb bérezésre is. A munkavégzés helye: Bécs
részletek

 

Mattighofeni üzembe keresnek gépjárművek hűtóinek összeszerelésére dolgozó személyt jó német nyelvtudással (szóban és írásban), három műszakos munkarendben. Az első havi bér 1.840,69 euró, ami a második hónaptól már 1.908,24 euróra emelkedik, és pótlékokra is jogosult a szerencsés munkavállaló.
részletek

 

Gyermekfelügyelőt keres a Superior Hotel Kesselspitze téli szezonra, munkavégzés helye: a gyönyörő Obertauern-síparadicsom. A kezdő fizetés: bruttó 1320 euró, de lehet ebből több is. Azonnal betölthető, de kizárólag felelősségteljes, és gyermekcentrikus jelentkezőt várnak!
részletek
 

Amennyiben több álláslehetőség is érdekelné Ausztriában, böngéssze végig a legfrissebb ajánlatokat itt, az ausztriaimunkak.hu oldalon!

 

(fotók: tripadvisor.com, smehealthandsafety.co.uk, lacreme.ie, duden.de, focus.de, tarsasjatekfigyelo.hu)

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére