Itt a nyár- nyit a Termálfürdő

Frisss • 2013. június 13., csütörtök •
A Tófürdő már a tavalyi évhez képest bő egy héttel korábban, a június 8-i hétvégén kinyitotta kapuit a fürdőzni vágyók előtt. Az előttünk álló hétvégén kinyit a Termálfürdő is.
Itt a nyár- nyit a Termálfürdő

Az előrejelzések szerint beköszönt az igazi nyár, a hétvégére már 25-28 fokos, napos, igazi strandidőben bízhatunk. A szakamberek már végeztek a szükséges karbantartási munkálatokkal, hétvégén kitárja kapuit a Termálfürdő. A Tófürdő nyitását eredetileg május végére tervezték, de így is, az elmúlt évhez képest korábban üzemelt már. Itt június 8-án és 9-én már több száz vendég fordult meg.

Hol is strandolhatunk Szombathelyen?

A szombathelyiek tehát két helyszín közül is választhatnak, ha strandra vágynak. A Termálfürdő közel 4 hektáron, parkosított környezetben várja a fürdőzni vágyókat. A feszített víztükrű ülőmedencében pezsgő- és masszázspadok, széles és keskeny nyakzuhanyok teszik még kényelmesebbé a kikapcsolódást. A gyermekmedencében pedig billenő vödör, fóka, szivárvány csúszda, vízpermet, nyakzuhany és vízgomba ad alkalmat az önfeledt játékra. A medencék felett korszerű, UV-szűrős tetőszerkezet biztosít védelmet a nap káros sugarai ellen.

A Tófürdő 5,4 hektáros területén 5 medencével várja a vendégeket. Feszített víztükrű úszómedence, tanmedence, csúszdamedence, kalandmedence és háromrészes gyermekmedence áll a fürdőzők rendelkezésére. A Tófürdőben a belépők ára az infláció mértékében emelkedett, kivéve a diákjegy árát, az nem változott. Nem drágultak a jegyek a a Termálfürdőben sem.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére