Így készíts előnyös profilképet magadról!

Frisss • 2013. március 10., vasárnap •
Facebook képed sokat elárul rólad, s hát legyünk őszinték, nem mindig a legelőnyösebb arcok kerülnek a világ szeme elé. Most elárulunk néhány egyszerű trükköt, hogy mutasd a jobbik oldaladat!

Első és legfontosabb tanács, hogy kerüld, a tükörben pózolok típusú beállításokat, de nem szerencsés az ajtóban és a mellékhelyiségben sem fotózkodni. Kérd meg egyik rokonodat, barátnődet vagy barátodat a nagy mű elkészítésére. A telefonnál szerencsésebb egy kompakt gép, de a mai okostelefonokkal azért már lehet elfogadható minőségű képeket készíteni!

Ha megtaláltad a képed készítőjét, keressetek egy napfényes pontot a lakásban vagy a szabadban. Fontos tudni, hogy a nap a fotós háta mögül süssön, onnan jöjjön a fény!

Fotó: fotozok.hu

Ha a profilkép a facebookra készül, érdemes balra komponálni, mert maga a kép is baloldalon lesz, és ügyelj rá, hogy ne nézz ki a képből!

Maximum  mell alatti képet célszerű választani, - semmi képen nem egészalakosat- mert akkor nem tűnik túl kicsinek a fej a képen! Ha lazább vagy, nyugodtan játssz a hajaddal, vagy szagolj bele egy szál virágba.

Végül nincs más dolgod, mint feltölteni az újdonsült képedet a profilodra!

 

közösség

további frisss

lap tetejére