Gyilkos a mikróhullámú sütő? - egy brit diáklány bizonyítéka

JZS, Filantrop.com • 2014. január 09., csütörtök •
A mikrohullám sütőkről évek óta vitáznak a kutatók. Gyorsasága, és hatékonysága miatt megfelel a 21. századi igényeknek, de kártékony hatása már régóta gyanús... Egy brit diáklány kétséget kizáró bizonyítékokra lelt az ügyben! Meg fog döbbenni!
Gyilkos a mikróhullámú sütő? - egy brit diáklány bizonyítéka

Fotó: universetoday.com

A fő problémát nem a sugárzás jelenti, hanem az, hogy átalakítja az ételben található DNS szerkezetét, és azt az emberi szervezet már nem képes felismerni.

Dollármilliárdokat költöttek már a kutatásokra és a bizonyításokra, de eddig csak az derült ki, hogy a fő problémát nem a sugárzás jelenti, hanem az, hogy a mikrohullámú sütő átalakítja az ételben található DNS szerkezetét.

Egy sussex-i diáklány egy elképesztően egyszerű kísérletben bizonyította be, hogy a mikrohullámú sütők károsan hatnak az egészségre. Fotó: filantrop.com

Beszerzett két teljesen egyforma növényt. Ezeket ugyanott tárolta. Egy időben, ugyanakkora adag, azonos forrásból származó vízzel öntözte. A különbség csak az volt, hogy az egyik olyan vizet kapott, amelyiket előtte mikrohullám sütőben, a másikat pedig gáztűzhelyen forralta fel - majd hagyta kihűlni, és persze csak ezután öntözött vele. Arra volt kíváncsi, hogy létezik-e különbség a két, különböző módon felmelegített víz között. De az eredményen szerintem ő is megdöbbent.

A mikrohullám sütőben forralt vízzel öntözött növény 2 nap elteltével fonnyadni kezdett, a 9. napra pedig teljesen elszáradt.

Gondolhatnánk, hogy csak a véletlen műve, magunk is vettünk már két növényt, ugyanúgy gondoztuk, az egyik kimúlt, a másik túlélte... De e kísérletet az osztálytársai is elvégezték, és ők is hasonló eredményre jutottak.

Félve nyitom ki ezek után a „mikróm” ajtaját, de mit lehet tenni, ha ilyen gyors?!

 

 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére